Ge mig sprit!

Lycka till LInn med den nya bloggen, men glom inte bort den har, lova det!

Okej den har veckan har som vanligt varit fartfylld, mkt plugg, har tvattat o stadat. Idag ar min plugg dag, ska plugga anda fram tills kl. 19.00 da jag ska till flygplatsen och hamta Carro. Kommer bli skoj skoj skoj. Har kopt hem lite corona o lime som ar alldeles kalla nu, det kommer bli mumsigt! Lovar lagga upp alla bilder nasta vecka, jobbigt nar ja inte har eget internet bara. Men har gratis i skolan sa fixar det dar! Inte mycket mer att beratta. Har fatt tillbaka 2 uppgifter. Fick C pa den ena och D pa den andra. Betyg skalan ser ut sahar.

F - Fail
P - Pass
C - Credit
D - Distinction
HD - High Distinction

Sa HD ar det man vill ha, far ja F i nagot maste jag ga om kursen, far jag det i mer  an 4 amnen maste jag ga om hela terminen, laskigt!

Men lovar uppdater battre och mer interessant naste vecka.

Puss och kram, skumbanan!

/sofia

Nu ska jag bli storbloggare!

Ska börja blogga på min gamla blogg! Men jag kommer självklart att vara kvar på denna blogg för att hålla sofia uppdaterad för ingen annan gör det! Peace L


Sjuk

Tjenamors din gamla..

Är fortfarande sjuk, kommer inte jobba på hela veckan. Jag har inte tränat någonting under veckan men är ändå kallad till matchen mot tyresö, undra om jag kommer få spela eller värma bänk, på tränarna (som smsar varje dag) verkar det som att dom fortfarande vill ha mig i starten även fast jag har missat två träningar och hostar som en gubbe.

Här i sverige händer det inte så mkt, denise jobbar förfullt varje dag så henne träffar man typ aldrig. Jag fortsätter söka jobb och samma sak med nicole. Det är regn idag. Usch. Vad har du för väder där nere krullis?

puss L

Ett pytte inlagg...

Okej, sitter just nu i skolan och plinkar pa en presentation, har inte sovit nagoting i natt for holl pa med ett skolarbete. Hann klar!!! Fan klapp pa axeln for mig, men daligt att ja skjutit upp det sa lange. Sa idag blir det bara det har lilla inlagget for ska hem o laga mat sen o stada (usch) och laga mat, ar inte rolgit o gora det sjalv! Men bra gjort Linn me malet och ni kommer kora over Tyreso!!!! Denise min fis saknar dej sa, du ar sa sjukt duktig som jobbar och sliter, saknar dej mer och mer for varje dag, speciellt eftersom ingen av tontarna har i Sydney sjunger snapsvisor!!! Jag vet, vad ar det jag hor, tur at Carro kommer pa Lordag sa hon kan ta ton med mig! Ska redovisa nu men som sagt saknar er av hela mitt hjarta (och lite till!)


POUSS

/Sofia

Cha!

Igår spelade vi match och vann såklart med 4-0 mot salem, jag gjorde första målet efter 1-2 minuter.. snyggt! Är dock fortfarande sjuk, hostar som en gammal man, ska icke träna idag och får se hur det blir imorgon. På torsdag är det match mot tyresö på hemmaplan i viktoria cup, semifinal. Om vi vinner mot tyresös div 1 gäng så kommer vi spela mot allsvenska hammarby på råsunda. Kommer nog bli en tuff match eftersom tyresö spelar i ettan och vi i trean.. men men.

Ikväll ska jag nog bara chilla hemma eller så drar jag hem till lillgrabben. Nu ska jag spela lite zoo tycoon.. :p puss L


Shululu lilla lady

Jag har tandvärk! Pain in the ass!
Idag har jag jobbat, det var segt faktiskt. Igår var jag ute med Sara, Eddie och Benny på oh så underbara Laroy...............................................................................................................................................................

Jag behöver inte säga mer än så!

Sen idag var jag och Eddie på bio och såg L.A Gigilo, börjar bli en riktig söndags grej (:
Filmen var inte sådär överdrivet bra men rolig och lite sorglig och så var det en groda på slutet som var äcklig, haha, den åt en mus! Grodor äter inte möss, det är bara dumt!
Hoppas lägenheten blir fin när du inrett, du måste ta massvis med bilder wifey ♥

Pussipuss
Denise.

Gott-gotti-gott-gott

Efter en lugn dag på jobbet åkte jag till sickla där jag mötte egon och nicole, där köpte jag en sjukt snygg jacka till min egon (dock vet jag inte om han kommer behålla den) och en vanlig svart skjorta från gina! Nu är jag hemma och bakar kolakakor som jag ska ta med mig som fika på söndag, vi har nämligen börjat med fika innan matcherna - kanoners!

Hahah sofia du är så dålig :D bara för att det är billigt så kan man i alla fall försöka anstränga sig att hitta matchande saker. Jag som själv vill jobba med homestyling skulle vilja se några bilder på din inredning och allt. Du måste också lägga upp bilderna på lägenheten här på bloggen för vissa som läser den kan inte se på facebook! Jag vill se massa bilder, från din skola på alla människor du möter och allt du ser och gör :) Nu ska jag återgå till mitt bakande och sen ska jag bara vänta på att egon kommer hem från sin match som är slut typ vid halv elva - elva.

Alla här hemma hälsar. Pappa säger "HEJ SOFIA" och skålar med en Lapin, han undrar också om du dricker Fosters? :p
pussar Linn

Flytt, Plugg och snickra ihop mobler..

Idag har jag flyttat alla mina saker, som var forvanansvart mycket till min nya lagenhet. Tog en taxi och han onskade mig lycka till i mitt nya liv haha! Sen kom min ikea mobler, arets fulaste matbord och stolar. Satte ihop bordet och en stol sen gav jag upp! Baddade ocksa min maddras som komemr ge mig ryggskott eller liknande. Sen har jag bara pluggat jarnet, och handlat lite trista saker. Men gasen i lagenheten funkar inte forans pa mandag sa kan inte laga mat ny, FAAAAAAAAAAAN! Jag som sag fram emot de. Och Linn och Denise jag vantar pa er. Forhoppningsvis fixar jag internet snart sa vi kan prata pa skype sa ja ocksa kan se era fina fejs :) nej nu maste jag handla middag och fortsatta plugga, usch!

ta hand om er o halsa alla!

/Sofia

Feel sick

usch.. jag skulle visst inte ha tränat igår. Hostar som jag vet inte vad och halsen bränner. Nu måste jag till jobbet.. puss L

Snacka funkar inte för killar

Ja, rubriken säger ju allt, bara trött på sånt där. Behöver det verkligen inte. Hahah.

Jobbade idag också, mer folk än igår plus att det var sjukt varmt.. fattar inte varför det är varmt ute när jag jobbar och inte när jag bara ligger hemma och latar mig med bubben, sverige är det konstigt land :p såg också nu på väderprognosen att det ska vara ännu varmare imorgon (18 grader klockan 8 på morgonen?!).. damn.. aja, efter jobbet var det bara hem, laga mat och sen bar det av till älskade IP. Fan vad kul det är att träna med tjejorna! Fast idag var det iofs massa valpar (junisar) med och körde.

Nog om mig nu, duschen väntar. Bra jobbat med lägenheten homie, såg bilderna nyss och måste säga att det ser SJUKT najs ut! Kan inte vänta tills jag får ta en vecka från fotbollen och komma ner å köra järnet med dig och förhoppningsvis denise. Hon jobbar bara massa nu, lite tråkigt..

pussar din linn

IKEA

Okej en farfylld dag och alla timmar racker fan inte till! Borjade med att jag skrev under kontraktet far lagenheten idag, sa javla skont! Ska ladda upp lite bilder har sen men dom finns pa facebook redan nu.....om nagra minuter. Linn be strong och prata med honom omdet! Denise min kvinna ja tycker vi hanterar det har sjukt bra, men pa ikea idag skanade jag er alla sjukt mycket, och korven smakar inte alls lika bra har. I alla fall akte ju till ikea, och efter att jag handlat upp halva affaren bestallde jag hemkorning till imorgon, men dom maste komma in klockan 16.00 for far inte flytta in efter det, da kan jag fa boter. Men lite bara jag hem och har sjukt ont i axeln efter det! Kopte sjalvklart svenska chips och svenkst knackebrod haha! Kunde kopa pasta som sag ut som algar men det tyckte jag var lite overdrivet (blev snal). Kopte det billigaste av allt pa ikea saklart, alltsa det fulaste, ska lagga upp lite bilder nar jag installerat allt. Men har i alla fall pool,gym,bastu och bubbelpool i lagenhetshuset, inte illa pinkat for mej maste jag saga. Nej nu maste jag ladda klart bilderna och plugga jarnet, ska ju binda en bok och skriva en uppsats, plus ut och ta en ol med en fransman. Gahhhh hur fan ska jag hinna allt? Om nagon vill komma med bra tips pa tidsplanering sa ar jag oppen for forslag.

Massa pussar sa lnge och glom mej inte nu!

/sofia

Jobb, jobb, jobb

Jag har räknat nu.. Inne på dag 9 nu i mitt s.k jobb-maraton, vilket innebär att det bara är 12 dagar kvar tills jag får ledigt två dagar igen! Tjoho! Fast sist var det ju typ över en månad utan ledighet, haha, men men.
Idag var första veckodagen på Edelweiss, det var toklugnt och jag längtar till helgen, så mkt mer fart då! När jag slutat mötte jag Sara och vi åt kladdkaka och drack chailatte (jag brände tungan och det gör ont) innan vi åkte hem. Jag borde träna lite nu känner jag, men jag har träningsvärk.. Det är mindre kul när man står upp hela dagarna på jobbet haha, nåja.
Ikväll ska jag ev. till Älta för att kolla på Bobos match, annars så ska jag hänga med Tott o Ed :) Känns som en eeeeeeevighet sen jag såg dem och det var typ i.. söndags!?

Saknar min Aifos massvis, har gått över en månad nu... Trodde det skulle vara jobbigare att ha dig på andra sidan jordklotet men jag tycker jag tar det bra så länge ingen frågar om dig, då blir det jobbigt. Jag är bara glad att du tog arslet ur vagnen och åkte! Du har fan pratat om det sen vi gick i tvåan, och det var inte igår inte! Längtar något fruktansvärt tills du kommer hem, det är faktiskt mindre än ett år kvar! :D haha, om man bara ser på det positiva i saker så blir allt mkt lättare.. Hoppas allt fixar sig imorgon med lägenheten och allt! Saknar dig ♥
Och sofia, den här är till dig, enjoy!






Denise.

Lite info till dig

Jo nu ska du få svaret på frågan angående partygängert. Nu är det så att det pågår "konflikter" mellan mig och eddie, efter ett litet bråk på telefonen ställer han frågan; varför bryr du dig om denise? Ja.. behöver jag säga någonting mer? Puckad fråga. Får se om det fixar sig till slut men just nu har jag bara fått nog av allt idioti. Längtar tills du kommer hem, jag vet att alla säger det tusen gånger men jag vill verkligen nästan mest av allt att du kommer hem. Vill verkligen att du ska visa egon hur man spelar och uppför sig (vill inte att han ska ta efter vissa andra).

Nog om det där, idag var det första svettiga dagen på fiket, denise hade tydligen spridit ut nyheten om att hennes lillasyster skulle komma och jobba, så där stod jag som en apa i bur när det öser in ungdomar. Hahah men kul var det. Just nu söker jag även flera jobb på bland annat glitter och åhlens. Mest av allt skulle jag vilja jobba i en bokhandel! (a bit gay but you know me). Imorgon börjar jag klockan tio! Nu ska jag käka lite och sedan tar jag hojen till egon!

Kärlek L

Dagen efter...

Igar pratade jag med varldens basta fru, aven om jag va full och inte minns allt (sa Johan hette han,trevligt). Blev tyvarr ingen Subway for de hade stangt men blev lite donken som satt riktigt bra. Idag var jag i skolan igen, det var ratt tungt att stiga upp kl 07.00 i morse! Tack Denise for att du finns har, skulle inte klara mej utan dej! Saknar dej mer och mer varje dag, men tank snart ses vi igen. Horde en laskig historia idag med som jag bara maste beratta for dej o alla andra sen. Nu har killen fran Australien i mitt rum akt hem till Perth och har lamnat nagot till mig i receptionen, borde jag bli radd? Gar kvallen var helt sjukt men ingenting jamfort med vara grymma stockholmskvallar, saknar er som fan! Och Linn vantar fortfarande pa forklaring varfor partyligan kommer splittras??

Det var allt till vidare....


karlek till er alla och lite mer till andra! namner inga namn men Denise du ar en av dom och hela familjen Fagerholm! Sjalvklart min familj med men tror inte dom laser den har bloggen haha! <3

/sofia

Snart på g

Klockan nio ska jag börja gå till centrum för att ta bussen, börjar jobba idag på fiket. Great! Puss L

Om du lämnade mig nu

Sitter och pratar med Sofia i telefon! Saknar henne fruktansvärt mycket och när hon berättade att hon fått en lägenhet började jag gråta..
Hon har precis kommit hem från krogen och träffat en snygg svensk, Johan heter han, det är allt vi vet. Hon säger nu att hon är otroligt full, otroligt.. Haha, jag blir så glad att höra att det går bra nu.
Sofia ska precis kila iväg och smuggla upp en Subway-macka med grillad kyckling upp på rummet, haha jag dör!
SAKNAR DIG!



Denise.

Helgens bravader...

Trist helg, inte mycket har hänt. Har varit på 4 lägenhetsvisningar och sökt en massa jobb. Hoppas på tur! I torsdags var jag ute och tog en drink men en otroligt jobbig kille, men drinken var otroligt god. Har även tvättat, det behövdes kan jag ju säga och även pluggat som också behövdes.  Det har varit 28 grader hela helgen, härligt! Men eftersom jag är en blekfis så har jag gått i jeans och chinos. Dags att dra till playan och grillas lite tror jag.  Tur att jag har solskyddsfaktorn som jag fick av er Fagerholmare! Har massa festliga bilder som jag ska lägga upp, eller en är festlig (föreställer en i min klass som ligger på en sittpuff, det är roligt för hon är otroligt stor, herre jösses jag tror jag svimmar). Inte tränat alls sen jag kom hit och äter inte alltid bra mat, fy på mig men gå i alla fall minst två timmar varenda dag, undrar hur många steg jag
går?!


Ps. Ska lagga till att jag igar akte pa en battur runt Sydney som var helt fantastisk sen at jag otroligt god mat och gick pa lindt (chokladen) resaurang, fatta de har en restaurang har. Blev bjuden pa de mesta vilket va najs eftersom ja e ratt pank haha. Akte ocksa som i ett parisehjul men det var inget speciellt.


/sofia


Hej hej hallå dagboken

Idag har jag jobbat, det var lite halv segt. Fick schemat från Edelweiss idag också, ons-sön 10-17..
Socker o Salt mån-tis, woho, jobb-maraton igen! Känner mig ooooooooh så taggad.. eller kanske inte, haha.
Imorgon, eller snarare idag, hoppas jag att min lilla wifey ringer mig klockan prick tjugo över åtta svensk tid, då har jag hunnit piggna till i skallen en smula efter nattens bravader.
Saknar dig ngt fruktansvärt men en månad har fasiken gått fort tycker jag, bara en sisådär 11 kvar tills vi ses igen? ♥

Bjuckar på en härlig bild innan jag kryper ner!





pusselipuss
Denise.

Partycrew upplöses?

Hej sofia! Här hemma är det full rulle och det har börjat bli sprickor i vårat crew, jag blir nog den första som lämnar.

Imorse vaknade jag av egons jäkla ringklocka vid typ halv elva, han skulle åka till landet och vara där över dagen så idag är jag helt själv! Efter jag vaknat tog jag en dusch och sen kröp jag ner igen :p vaknade för kanske halv tre. Nästa vecka ska jag jobba på tisdag och onsdag på socker och salt, samma sak nästa vecka, det ska bli kul men jag fortsätter söka i butiker också. Nej nu ska jag nog läsa den fjärde boken i Twillight serien! pussar och kramar L


Helg helg helg

Hej min fru, lyssna nu. Alla ni andra bör också lyssna, låt era läppar tystna. Över en månad har gått sen jag lämnade Sverige och party gänget, utan er känner jag inte svänget. Ni är rytmen i musiken så hur ska jag nu kunna stampa takten, speciellt under party jakten. En drink här och två drinkar där, 50 dollar senare och jag är kär.  Fötterna gungar och kroppen svänger, från klubb till klubb man svänger.  Är så lycklig att jag känner er, ni är allt jag ser. Rosor är röda, vad blir veckans föda? Violer är blå, ska jag min egen potatis så? Men först och främst, party ligan jag älskar er så.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera, mina dikter blir bara flera. Men kvalitén har sjunkit ganska mycke, jag borde försöka skriva allt i ett och samma stycke. Så pengarna försvinner varje dag, det är hårt att vara jag.  Saknar er en massa, många människor här är ganska kassa. Men har hittat en del som är sköna, men inte lika som dig min böna!

 

 

PS. Glöm inte att titta åt båda hållen innan du går över gatan…

 

 

/Sofia


Ohhoj!

Idag var jag med Pauline på Stockholmsgruppen på Östermalm, det gick bra men det väger mest åt MIKAs just nu. Fast först och främst måste vi ju invänta svar från de båda agenturerna. Bilder kommer snart.

Vädret idag är inte trevligt alls, imorse var det iofs strålande sol men nu är det regn och åska. Har träning senare så jag hoppas det går över. Imorgon kommer Freddie hem från lumpen första gången, får se vad som hittas på.. kanske han vill gå ut eller bara spendera tid med Nicki. Vi ses homie, L

Lite uppiggande grejor!

Hittade några gamla bilder på Paulines data som du kanske vill kika på! Kommer också ett litet videoinlägg längre ner, bosse och totte är de som medverkar. Puss på dig fylletratt! L












Mama!

Jag kan väll passa på att uppdatera medans mitt sjukt-jävla-fula nagellack torkar (:
Fredagen var härlig! Även fast jag, som vanligt, virrade runt ensam större delen av tiden så var det sjukt fränt hemma hos Egon innan utgången med grillning o bärs..
Lördagen erbjöd lite för mycket sex, drugs and rock 'n' roll för min del, hamnade olyckligt nog på sös vilket jag inte minns speciellt mycket av, vilket nog är förståeligt..
I söndags var jag, Totte o Eddie och såg Fighter, sjuk bra! Och sen har jag bara jobbat, har varit lite segt nu i början av veckan men hoppas på mer :D

Tudelo
Denise.

Halloj

Hej där borta!
Ledsen för den dåliga uppdateringen men är sjukt fokuserad på att hitta jobb och lägenhet vilket går åt helvete just nu! Men söta ni var på videon från Egons födelsedag, saknar er super mycket! Hoppas ni hade roligt och att ni spela lite black jack? Just nu händer det inte så mycket mer än att det är skola varje dag och resten av tiden går åt till läxor, söka jobb och lägenhet. Livet är hårt och dyrt just nu. Just nu sitter jag i skolan efter en lunch som var okej, börjar min lektion om 15 minuter och får absolut inte vara sen. Ska sedan ha en frivillig kurs i Professionals skills, varför skrev jag upp mig på den kursen? Den suger och ska försöka få hoppa av den, får ändå inget betyg i den! Ska försöka uppdatera varenda dag eller åtminstone varannan. Ska försöka vara lika duktig som dig Linn. Så vad händer i Sverige, är sommaren slut än? Hur mår alla? Linn har du fått något jobb än?

Pusss

/Sofia

Vad händer där nere egentligen?

Tjena Sofia! Du måste verkligen uppdatera mera, det känns tråkigt att bara skriva men inte få något svar. Vet dock att du har det lite krångligt men försökt ditt bästa. Hoppas det går bra i skolan och jobbsökandet! Har du hittat något najs boende eller är du kvar med grabben som aldrig är tyst? :p Vi saknade dig massa i fredags, inte lika roligt utan dig.

Nu ska jag kolla bussen till träningen, lovar att vi kommer få ett helvete idag efter förlusten mot Farsta i lördags, ibland vill man bara sjunka genom marken och dö! Jaja, så man bäddar får man ligga. Vi hörs! Kärlek från L

Ungefär så här kul har vi utan dig..

Födelsedagsfirande

Här kommer lite kärlek och bilder! L

















Drar ut och solar

Sofia, jag ska snart lägga in alla bilder och videoklipp, ska ut och sola nu! Helt underbart väder här för en gångs skull! puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss Linnori

MIKAs med Bo

Fyfan vad tidigt gårdagen började, lite över åtta på morgonen väckte jag pauline och egon, det var idag vi skulle besöka MIKAs modellagentur. Efter att ha gått igenom hela gamla stan kom vi dit, bobo fick fylla i en ansökan och sen var det dags att ta massa bilder. Dom var väldigt intresserade och både jag och pauline är spända. De skulle ringa tillbaka i början av nästa vecka. På torsdag har vi också ett möte klockan 11 med Stockholmsgruppen som också verkar intresserade. Önska henne lycka till. Hon kommer dra hem massa pengar så allihopa kan komma ner till dig! Gå till paulines blogg

På kvällen var vi hos egon, skriver ett inlägg om det senare. Puss L




Paulines hälsning till dig!



 

Sup till rejält ikväll nu!

God dag min pingla, antar att du är på kräftskiva för att mingla. Du jobbar på och grejar, du vet att jag på dig hejar. Själv letar jag lägenheter och jobb jämt, nej det är inget skämt. I alla fall inget roligt för får inte napp, jag skulle behöva en upplyftande klapp! Måste få pengarna att börja rulla in snart, så om någon vill skänka pengar vore det rart! Stöd min skola här för det kostar en massa, jag har ingen stor kassa! Men ska allt hitta mig ett jobb för det är något som måste ske, kanske kan jag sälja te?! Har en ny kille på mitt rum som inte vill vara tyst, det är inte schysst! Hans fötter luktar så sjukt illa, värre en Tottes gamla snus prilla. Han går runt i gympa skor vilket inte är okej, vem håller med mej? Det var kul att prata med dig igår min lilla fru, snart är klockan sju! Jag saknar alla, nu ska jag snart ut på stan och tralla. Just nu har jag inte mykcet inspiration för att rimma, jag måste mitt sinne trimma! Måste också börja träna snart, kanske börja springa i hög fart! Nu ska jag börja runda av, önskar jag kunde bada i Sydneys hav!

 

 

Ska påpeka att börja på denna dikt skrev för en vecka sedan när Denise var på kräftskiva! Och här kommer lite tips till er (speciellt Egon, Linn och Denise) hur man spelar Black Jack. Jag vet att ni säkert redan kan reglerna och allt men skadar aldrig att läsa igen! Så kom igen nu och vinn lite pengar så ni kan komma hit!

 

Blackjack är ett populärt Casino spel över hela världen. En stor anledning till detta är att det går att besegra matematiskt, spelare känner att blackjack är mindre slumpartat än till exempel roulette. En vanligt 52-kortslek används i blackjack och spelarna spelar enbart mot huset och inte mot varandra. Spelets regler är mycket enkla, men för att maximera dina vinstchanser böra du lära dig en del om blackjackstrategi.

Kortens värde i blackjack:

Ess = 11 eller 1.
Dam, knekt och 10 = 10.
2-9 = värdet på kortet.

En spelare vinner när hans totala kortvärde är närmare 21 än dealerns totala kortvärde utan att gå över 21. En hand som har ett värde över 21 kallas för "tjock" och förlorar automatiskt. Om du och dealern har samma totala kortvärde (17 eller högre) blir det normalt sett oavgjort och du får tillbaka din insats. I vissa fall vinner dock huset, kolla upp vilka regler som gäller innan du spelar.

Spelaren vinner 1,5 gånger sin insats om hans två första kort har det totala värdet 21 (även kallat blackjack). Detta kan endast hända om man får ett ess och ett kort med värdet 10 (till exempel en kung). En blackjack slår alla andra händer förutom en annan blackjack. Om du får en blackjack och dealern har tre kort som ger det totala värdet 21, vinner alltså du.

 

 

Puss o kram

 

/Sofia


Ikväll smäller det

Ikväll ska vi fira Egon med middag hos honom, sen utgång till Metro.
Kommer kännas sjukt utan dig mama, första gången sen du åkte, det är helt galet!
Är halvvägs på G till jobbet, uppdaterar later (;


puss
Denise.

Något som piggar upp



Linn

Saknar er!

Kul att höra frugan, ja gillar't! Linn bra bilder, ska också börja ta bilder mer! Okej vad händer här nere, mycket plugg som vanligt, sköna människor och en lärare som är bitch! Alla lärare är sjukt sköna utom hon, en riktig bitch, självklart undervisar hon i mitt värsta ämne, BILD! Råkade idag också spilla ut all bläck på hela bordet vilket gjorde att hon kom sent till parkeringen för att flytta sin bil och fick 80 dollar i böter (ca 550 kr). Känner att jag är favoriten i klassen! Men annars jagar jag lägenhet och jobb, börjar få ångest nu för behöver verkligen verkligen det! Men eftersom jag inte har skola på fredagar ska fredagen spenderas med...ja juste PLUGG!  Inte den ultimata fredagen men vad fan! Hänger på donken/ star buck varje dag för att få gratis internet, inte jätte nyttigt men va fan. Nu ska jag jaga lite fler jobb och kanske plugga lite........! I morgon blir det leta jobb, plugga och tvätta, usch! Lycka till me foten Kim!

Puss på er alla

/Sofia

Sex, drugs and rock'n roll?

Bra uppdatering från min sida! Jobbat varje dag i lite mer än tre veckor, känner mig så jävla sliten så att det inte är sant!
Jobbar varenda dag 9-16 på Socker o Salt, underbart kul att jobba med Anna faktiskt, hon har t.o.m hittat flera pojkvänner till mig haha.. Nog om dem!
Igår inhandlade jag och Totte världens troligtvis skönaste stolar till hans balkong, Eddie och annat sällskap får sitta på de gamla :) Just nu städar jag mitt rum, det går sådär, såg ut som ett zigenarläger för en timme sen typ, nu ser det väll skapligt ut, måste dammsuga o bädda rent i sängen, sen är iaf jag nöjd!
I fredags grillade jag och min Honeybush, det var skoj som satan, ska se till att kirra upp lite bilder..

Thats it for me, ciao
Denise.

Snart 700 dagar kvar :)

Här kommer lite bilder från idag, hoppas att du blir glad och varm av att se dom. Vi saknar dig krullis, alla hälsar! P&L (peace and love) linnori


Dagen började med att vi hämtade Kim på sjukan, hon ramlade på en sten och stukade foten..

Jag bjuder på en dagens outfit, samma sak gör bobo på bilden under

Bo

Mina nya sandaler som jag fick av underbara Egon

Bo och mamma på tacobar

och slutligen en bild på den härliga maten.

Nu är jag tillbaka!

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men har varit sjukt mycket som hänt dom senaste dygnen! Hade en lägenhet på g men tackade nej pågrund av att den ligger i ett dåligt område och då vill jag inte bo där! Men har massa uppgifter i skolan som måste hålla en hög kvalité. En stor presentation i morgon om en logotyp, hoppas det går bra! Lycka till med jobbet Linn, känner med dig eftersom jag söker efter jobb som sjutton själv. Här händer inte mycket förutom skola och jobb/lägenhets letande, hoppas på napp snart! Prata med en tjej i skolan som tydligen har lika rakt hår som mig men plattar det, blev sjukt sugen på att prova! Sist jag gjorde det var ja sjukt packad och Malin den jäveln brände mig! Men måste låta håret växa ut lite eftersom det är så uppklippt nu. Så Denise du är fan sämre en mig på att uppdatera, skärpning! Linn du är bäst, men jag ska allt ta igen det, kanske med en dikt i morgon?!

 

Puss så länge…..

 

Sofia


Godmorgon

Träningsvärk säger jag bara! Usch, hela min kropp är död. Inte mycket sömn har jag fått heller.. Snart ska vi åka till kista så jag ska sätta på lite smink och käka frukost. Innan vi åker dit ska vi hämta Kim på sjukhuset, hon har varit och rönkat sig. Nog om mig nu, sofia, skriv nu!!! Jag vill höra allt. Kärlek L


En bild på mig och egon från finland.. helt random

Jag har blivit lurad!

Hej allihopa! Jag ber om ursäkt till alla läsare för att det är så dålig uppdatering på bloggen, Sofia har ju som sagt fullt upp med skolan, leta lägenhet och jobb. Denise får sköta det själv, hon är lite trög :p

Jaja nu till dagens lureri. Ångesten steg bara mer och mer när jag cyklade till träningen.. det fruktade beep-testet kom bara närmare och närmare. När jag kom fram efter en kvart försvann all nervositet, har inte träffat tjejerna i laget på hela sommaren så det kändes bara kul att vara där igen. Men en sak var klar, vi hade alla blivit lurade. Det var inget test.. dom hade bara sagt att vi skulle ha ett så vi skulle träna massa i sommar! Snacka om lättnad :D haha men men nu är jag hemma och väntar på Egon, han ska spela tv-spel med pauline. Imorgon bär det av till Kista med mamma och pauline för att lämna in mitt cv på vero moda som söker personal. Önska mig lycka till. Får se om mamma tar med kameran imorgon för att föreviga våran lilla tripp! puss L

Sofia, vart är du?

Nu har det gått två dagar, sofia, hur går det egentligen där nere? Idag börjar fotbollen, beep-test och jag måste slå mitt förra "rekord" 13.0. Jag kommer dö. Tusen gånger.

Puss L

Dryga veckan kvar till krogen

Halloj! Bra bilder, det ser snyggt ut! Hoppas att du får någon av lägenheterna. Denise hoppas säkert också, eftersom hon knappt skriver får väl jag dra de som händer. Hon jobbar för fullt här hemma och när hon inte är  på jobbet är hon uppe hos totte. Just idag är dom på kräftskiva hos kim medan jag är hemma med egon och vi spelar för fullt! Ska senare åka till lilla italien med mami och jeppe för att få någonting i magen. Vädret är sådär, ganska mkt regn men ändå sol, har du bra väder?

Snart är det egons födelsedag också, själv har man match så jag missar släkten, dock är det på fredag vi ska dra med han ut på krogen. Ska bli kul, men vem ska lära honom spela? Vi lägger upp massa bilder och kanske någon video på det!

Har tagit kort på våra nya klockor med egons mammas kamera, blev superbra! Under ser du resultatet (glömde dra bort plastet på min :p ) puss L


Lite bilder som jag lovat....

Eftersom min kamerasladd inte fungerar så lånade jag några bilder av John, och han läser antagligen inte den här bloggen eftersom han inte vet att den existerar så leker därför att det är mina bilder! 

Kolladei n 2 as schyssta lägenheter idag som jag ska ansöka om i morgon, hoppas hoppas men troligtvis inte! Sen har jag varit duktigt och pluggat faktiskt. Saknar dig som fan frugan varje dag, men snart ska jag ringa dig och fortsätta på min dikt haha! 

ENJOY

Sofia

    

RSS 2.0