Hallöj

Hej fru :)
min helg var nog lika lugn som din, haha! började i tordags med några öl på Gröne Jägaren sen vidare till Solidaritet och köra vidare, kom hem runt fyra på morgonen trots jobb dagen efter! Vaknade upp till ett köksgolv fullt av ostbågar!! Sen på fredagen hände inte mkt, jag och Eddie åkte över till Totte och sjöng lite singstar och drack öl, lördagen jobbade jag 12-16 och det var fanimej segaste dagen jag någonsin varit med om med tanke på att det var typ, hundra grader varmt ute..
Sen på söndagen hade vi lite födelsedagsmiddag för Eddie så hans föräldrar och brorsor kom över samt mamma och pappa, det var riktigt trevligt :)
Sen har jag bara jobbat hela veckan.. Satt på SÖS i typ fem timmar igår då jag har haft skitont i hjärtat typ två veckor men det var bara musklerna runt hjärtat som var typ överansträngda eller ngt sånt men fick göra lite EKG och ta lite blodprov och sådär. Sen har jag sovit hos Sara sen i måndags eftersom hennes föräldrar är i Grekland, men det har inte blivit så mkt sova, vi har typ legat uppe halva nätterna och pratat om vad som händer när man dör..! Helt sinnes vad mkt man kan komma på, haha för att citera Sara: "Vad händer när man dör? Tänk om man återföds som typ en myra, fan vad illa!" haha, nää nu ska Eddie sitta vid datorn och jag ska väll hoppa in i duschen, vi får höras på Skype i helgen :D saknar dig som fan!


PUSS
Denise.

helgens bravader

Dags för lite uppdatering på helgens bravader. Fredagen spenderades på jobbet så inget spännande där inte. Jobbade på lördagen till kl 17 åkte sedan till spritbutiken för att köpa lite öl till kvällen, Kall Corona med en skiva lime, finns det något bättre?! Vid kl 20 åkte jag till Audrey för att fira hennes födelsedag, typ tre veckor senare. Men men var lite segt I början, inte mycket folk  och för lite sprit I kroppen. Sen lite senare på kvällen åkte tequlian fram, och mitt mine är sen dess suddigt haha. Vakande upp vid 8 på morgonen idag söndag för att åka till jobbet. Fortfarande full förstås så det var ju kanon, inte! Dagen på jobbet var hemsk, var så jävla bakis, var helt skakis. Men 7 timmar senare ligger jag hemma I soffan och alt är bra. Hittade min ipod på jobbet som varit försvunnen I en vecka. Halleluja, var så orolig över den. Speciellt eftersom jag inte har pengar över till en ny, så det var defenetivt dagens höjdpunkt.

Så för att runda av, helgen var ganska lugn med en hyffsad fest I lördags. Nu har jag ungefär 5 veckor kvar I Sydney innan jag får åka hem till Stockholm, kommer bli sjukt kul. Men det betyder också 5 veckor kvar I skolan, med 7 stora arbeten, minimal sömn och stress stress stress. Det kommer bli super!

Puss o kram

/Sofia


Äntligen helg....om några timmar!

Halloj där borta i Svealand, jag skriver just nu med vänsterhand. Är nu inte alls långt kvar tills vi ses, och jag är inte längre hes. Har nu börjat räkna ner, hoppas tiden går fort jag ber. 7 veckor är allt som är kvar, jag är sugen på Stockholms bar.  Lämna just in ett stort arbete, så jag har slitit med det helvete! 

Nej nu kan ja inte rimma är för ofokuserad!Men lämna just in ett arbete i skolan, hoppas det går bra. Haha en lärare filmade när ja visade mitt arbete, skumt men alltid kul! Hmm vad händer annars, kanske fest till helgen. Jobb blir det i alla fall. Plugg såklart också. Storstädning ikväll, lite spring på löpbandet om jag orkar...så antagligen inte. Fick et brev från pappa häromdagen med 33, jag poängterar 33 filmer. Avatar, the blind side, you name it?! Han vet precis vad jag behöver för mina plugg kvällar. 

För att runda av, frugan vi måste höras snart. Ge mig en dag och tidd så kan vi ju prata på skype eller något?!

puss o kram saknar er :)


Sommarvärme!

Shulu min fru :)
Idag är det riktigt varmt ute i solen, har suttit på balkongen i typ 40 minuter och byggt på min bränna lite, kan behövas! Imorse vaknade jag helt klarvaken halv nio och låg i sängen en stund, låg och kollade på barnprogram o.s.v sen runt tio kilade jag ner till ICA och handlade lite frukost, typ frallor o sådär sen gick jag upp och gjorde en riktig kalasfrukost till mig o eddie :)
Skulle bakat bröllopstårta idag och gått över till Johan och Pamela men självklart är jag sjuk (IGEN!!) och jag vill inte smitta mina söta små kusiner. Sara är på väg hit och Eddie är på gymmet så jag sitter bara och lyssnar på Riverside.. Men nu ska jag ut i solen igen, ska ta en bild åt dig och lägga upp här sen :)


PUSS
Denise.



SOMMAR!

RSS 2.0