Egon och wow

Tänkte bara uppdatera lite, jag sitter mest hemma och spela med Egon, han håller på att levla upp en human warrior. I förrgår var vi i centrum och köpte klockor, jag fick en jätte blingad svart av honom :) Sak lägga upp bilder på den sen. Puss L

Bilder

Wifey, tänkte uppdatera dig lite med bilder från helgen när jag gick lös (!?) på väg till donken, enjoy





(fotograf: Totte)
















I ♥ Dina dikter

Mama nu var det längesen du ringde! Och länge sen jag skrev..
Jag har jobbat hela veckan sen har jag hängt med Sara tills hon slutat i princip varje dag, det har varit trevligt men jag saknar dig ändå varje dag! På lördag blir det kräftskiva med Totte ute hos Kim o Tobbe, fast jag får inte dricka för jag måste köra bil eftersom jag jobbar.. det suger lite.
När du kommer hem ska vi ha kräftskiva och supa oss fulla som svin, för jag vet att du vill!
Åh jag kan inte komma på så mycket mer att skriva.. Det händer inte så speciellt mycket när du är borta.. Jag jobbar och hänger uppe på Tottes balkong typ. Han åkte för övrigt helikopeter (helikopter) igår, var tydligen fränt :)

Igår såg jag en död råtta i stan, det var äckligt...


Men jag har några frågor:
Har du sett några farliga djur?
När får vi se bilder?
Hur många lägenheter/jobb har du sökt?
Träffat någon kille? (Totte undrar om du fortfarande är trogen mot mig)
Är det varmt ute?
Finns det många tjockisar?
Har du sett en kängru? Eller en koala? Eller en wombat?
Har du badat?
Är det mkt läxor?
Om du vann 10 miljoner, skulle du komma hem till mig då? ♥


puss
Denise.

Va? Men du sa att jag sa att du sa att han sa hej?!

Mitt hjärta bankar för dej, ville bara säga hej. Saknar dej så, vi ska aldrig säga hej då! Snart så står vi i samma rum, lova att aldrig bli tyst och stum. Lova att alltid vara lika skön, det är min enda bön! Vill dej aldrig förlora, då kommer jag gråta och snora.  Snart lämnar du Socker & Salt, för att börja jobba heltid vilket är ballt! Sitter här på mitt rum och vill fira men du är ju inte här, du är ju där. Vill fira att fransmannen tagit sin väska och flyttat till något annat ställe, kanske kan han dela rum med Pelle? Eller ska man inte nämna namn hur är det, någon som vet? Min fråga är fortfarande var är min lägenhet någonstans, snälla lägenhetsvärdar ge mig bara en chans!  Jag kommer att var er dröm gäst, jag kommer vara bäst! Jag ska skaffa mig ett jobb och börja spara, det borde jag väll klara?! Vill spara till en flygbiljett så jag kan komma och hälsa på er, av dig vill jag bara ha mer. Då ska vi återuppleva och minnas, det är mycket som ska hinnas! Många drinkar ska vi dricka, undrar om jag får min fylle hicka?! Men en sak vet jag, du är i mitt lag. Tillsammans med partyligan bildar vi ett riktigt skönt gäng, om mindre än 12 månader drar vi ut på en party sväng! Så skriv upp det i din kalender och glöm det ej, okej! Då blir jag arg, och puttar in dig i en hockey sarg. Men inte så att du gör dig illa, bara så att du kan trilla! Det vore väll kul, måste säga fy fan vad fransmannen var ful! Ska lägga upp en bild så ni får se, haha Linn du kommer le. Men ni ska veta att det kommer svida, då förstår ni vad jag har fått lida.  I tre jävla veckor har vi delat rum, önskar att han vore stum, Han pratar jämt, och det är inget skämt! Snälla mama ta bort han, för det är inget jag kan. Vill inte ta i honom med tång, inte ens under tvång! Nu ska jag se på lite vänner, mama du vet hur jag känner!

 

 För att svara på din fråga NIcole, ska börja surfa och se häftiga djur så fort de blir lite varmt här, elelr djur kan ja kolla på snart men målet är att simma med delfiner det du ;) kom till mig så ska ja trösta dig när han åker!!! <3

Peace

 

/Sofia


Videoinlägg /D&L

Idag har jag varit med denise på jobbet (cafét) riktigt kul faktiskt. Har inte tid att skriva nu, pauline ska spela på min data och jag ska hem till lillskiten! Synd att du inte kan vara med när han fyller :( Aja, här är två videoinlägg från idag! (måste få din mejladress sofia)


Denise töntar sig

Hon är inte så jättebra på det här med videoinlägg..

Dagens dikt, läs det är din plikt!

 

 

 

 

Du är min kvinna och Totte din man, du vet att vi kan! Med ringen på ditt finger, skål på dig faster Inger! Vi ska dansa en bröllopsvals i takt, vem håller vakt? Sen så ska jag hålla ett smörigt tal, lyssna för du har inget val!  Vad ska vi sedan göra, ska vi ta katten och köra?! Kanske tills vägen tar slut, Linn ta mitt spjut och SKJUT! Träffade du, herre gud du träffade mamma Mu! Ojojoj vad har du gjort, dölj mamma Mu fort! Så nu måste vi springa, Nicole lova att inte polisen ringa! Då hamnar vi bakom lås och bom i flera år, och du dåligt samvete får! Vi får kanske fly landet, Totte jag har allt sett sexbandet! Det var många heta sekunder, du var både över och under! Bli nu inte generad, du är bra dresserad!  För att återgå till min kvinna, du vet var du mig kan finna. Jag finns alltid här för dig, kan man tänka sig! Över kullar ska vi vandra, det är ingen man kan klandra. Upp och ner och ner och upp, på ett ben du gal som en tupp! Är du mus eller man, kom och visa vad du kan! Saknar dig för varenda dag som går, vem ska läka mina sår?! Kanske spriten, men inte under skoltid då hamnar jag i skiten! Önskar verkligen att du var här, jag vet att jag låter som ett sär. Men det är något som jag bjuder på, du får mig att så bra må! Vilken kvinna vilken tjej, att äga dansgolvet är din grej! En fot fram och en fot bak, skaka rumpa mot mitt tak! Snurra runt, och prata strunt. Det är sådant vi gillar att göra, vårt motto är att bara tuta och köra! Ingen ska oss stoppa, fan vad jag vill shoppa. Men inte har jag råd, har mina dikter en röd tråd? Nej inte direkt för jag bara skriver, men inte en chans att jag driver! Så sjung med mig, jag älskar dig! Helan går och vi äro små fiskar, tjing och pax du diskar!  Kom igen nu alla och ta ton, det här är en fredlig zon! Sussi kom igen och ta i för livet, Peter sjunger det är en sak som är givet! Skaka rumpa, spruta skumpa! Äta ostron slicka smör, fan Egon vilket gehör!  Tillsammans är vi som en kör, dagen efter är man mör! Vi ger allt och lämnar inget åt slumpen, Freddie lycka till som fan i lumpen! Skål nu alla vänner, ni är dom bästa som jag känner!

 

 

/Sofia


Youtube

Hej fia! Jag har precis försökt fixa något sätt att ladda upp videobloggar, lättast blir faktiskt youtube. Så jag ska skicka ett mejl till dig om användar uppgifterna och hur man ska göra! Imorse vaknade jag av att älsklingen hade lagat frukost på sängen, eller laga och laga, han hade gjort mackor och varit ute å plockat hallon och smultron! Världens bästa pojkvän!


Testar lägga upp ett inlägg nu.. se här nere :D PUSS L


For your eyes only......

God morgon mitt lilla troll, vill du sparka boll? Eller vill du hellre skjuta älg, eller kanske byta din pappa Peters fälg? Men jag tycker vi ska vandra hand i hand på en mysig gata, nej jag är absolut inte flata! Nu är helgen här och festen kan börja, så torka tårarna och sluta sörja. Även om ölen inte räcker till, så vet jag att du vill. Att du vill  vara riktigt full, som en jävla kastrull!  Kanske ta ett nakendopp, Totte kanske visar sin snopp?! Vad som än sker vill jag det veta, lovar att dig inte reta. Även om du blir utslängd för att kissat i en pissoar på en klubb, då är det bara strosa vidare till nästa pub. Kollade idag på en lägenhet som jag vill ha, varför får jag den bara inte ta?! De 2 andra jag missa, det var inte meningen att dom dissa. Det blir bara lite stressigt att hinna med allt, tur att det var strålande sol och inte kallt. Det är inte alltid man kan gå i kjol och linne på vintern eller hur, Linn sluta vara så sur! Nej jag bara skoja, du vet att jag snackar mycket goja.  Igår var ja ute och hinka lite bira, på vägen hem ja slira. Saknade så att ni inte var där, varför kan ni inte bara vara här?!  Nu sitter jag och längtar efter er, men ingen Denise jag ser! Vill bara krama om dig och hålla dig nära, som man gör med sina kära! Skulle kunna ha dig som kudde, sen kunde vi simma till någon udde. Bara du och jag jämt, nej det här är inget skämt.  Är så glad att du fick jobbet för det är du värd, mama vill du låna mitt ninja svärd?!  Pengarna kommer nu att rulla in som dom ska, och det är ju bra! Så du kan komma och hälsa på mej, okej! Tänk när vi om några år sitter på planet till Las Vegas för att spela, när vi åker därifrån ska vi inte vara hela! Spela bort flera tusenlappar, snälla säg att du på förslaget nappar?! Förresten frugan jag vill göra det här till din dag, det var väll ett bra förslag?! För att fira ditt nya jobb, lova att aldrig bli snobb! Men ska avsluta denna dikt, och gå till kyrkan och avlägga en bikt! Nej det ska jag inte göra, åhhh Denise vill bara din röst höra! SKÅL för er mina fina, ikväll får vi grina!

 

Puss och god morgon

 

/Sofia (skulle lagt upp lite bilder eftersom jag har tagit några, men får det ju inte att funka med min kamera!)


Behöver piggas upp

 

 

Ibland säger en bild mer än tusen ord, jag saknar dig som attan!

Denise.


Till mama

Har just knäckt första ölen, ikväll dricker vi för dig! SKÅL




Denise.


Wazzup snygging?

Sitter hemma hos Egon nu, grabben kom hem typ vid tre eller nått. Med presenter. Hahaha från love store, han är så rolig! Ikväll är det fekke eller bara chill här med e, mig och hans bästavän Jimmy som tar med sig vattenpipan. Nu ska vi iaf gå hem till mig och käka mat, stackars mig som måste följa med egon och handla imorgon eftersom vi är ensamma.

Jag har försökt kolla några hemsidor där man kan lägga upp videoinlägg men har inte än hittat något bra. Mer om det senare, lovar att fixa det innan nästa vecka! Puss Linn

Hej Sverige!

Nu är det helg för tredje gången här i Sydney för mig. Det betyder att jag snart varit här i tre veckor, det är helt sjukt! Ändå har jag inte lyckats hitta lägenhet eller jobb, bra jobbat INTE! Men idag har jag sökt tre jobb, två i klädbutik och ett på café, jag följer dina fotspår frugan.  Första ”riktiga” veckan i skolan är nu avklarad, den slutade med sammanlagt 6 läxor och 4 lite större uppgifter. Så ser ut att bli en plugg helg. Är det fint väder går jag nog och sätter mig i någon park och pluggar, förhoppningsvis får jag också lite färg på köpet.  Men är fortfarande i chock eftersom jag gick på Mediagymnasiet, (som måste vara Sveriges slappaste skola) och nu är jag på en skola med regler. Vad är regler, det fick vi aldrig lära oss på Mediagymnasiet.  Men nu har jag alla fall gjort en check lista för vad som ska göras i helgen, ska göra en bättre sen när jag får en lägenhet (eller får, kommer fan betala dyrt för den!).  Ska också ta minst två bilder i helgen, det ni! Jag tycker något snällt lite flygbolag borde sponsra Denise och Linn och hela party ligan så de kan komma hit till mig! Förstå vilka bra bilder och inlägg det skulle bli! Om det är någon som är sugen så är jag öppen för förslag! Juste, Linn visa mig hur man lägger upp filmer här på bloggen om det går. Det vore ju suveränt!

 

Peace

 

/Sofia


A RUNO

Sen jag kom till Australien har jag skrivit över en dikt, men jag tror samtidigt att jag gått upp i vikt! Måste säga att era dikter var otroligt fina, mycket bättre än mina. Kanske ska vi alla starta en rimmande klubb, varje fredag går vi på en ny pub, För att fler öl sänka, någon som vill ”hänka”? Själv var jag på visning idag vilket sög, det var inget som dög. Fanns ju inte ens en kyl och det lukta illa, så dåligt att jag höll på att trilla. Sen har jag sökt tre jobb me, om jag får dom får vi se. Tror nog tyvärr inte de, men bara att traska runt till butiker och skratta och le. Denise jag tror på dig och hoppas att du jobbet får, vilket är ganska självklart med dina lår?! Men Nicole glöm inte att supa ofta, är det kallt så använd kofta! Annars kan man bli sjuk och börja snora, usch då ser man ut som en använd hora! Linn det är bra att du håller festen vid liv, om du ser spya ta ett jätte kliv. Och jag sitter alltid på din axel och hejar, samtidigt som jag efter snygga surfing hunkar spejar! I morgon ska jag titta på två lägenheter till, för att hitta någon fin lya är något jag vill! Sen måste jag börja på pengaflödet på fart, och det är jävligt snart! Jag vill ha sommar och sol, jag vill kunna gå i kjol. Men nu är det vinter i detta land, alltså ingen varm sand. Men om några månader ska jag allt simma, bara det inte är dimma. För då ser man ju inte om hajen är nära, ursäkta men va fan får man svära?! Jag vill göra som Madicken och hoppa från ett tak med paraply, om tre år vill jag från det här landet fly! Hoppas då att vi alla är lika sköna som nu, så jag kan plinga på er dörr och skrika BUUUUUUU! Det hade varit en syn för ögat att se, när jag tänker på det vill jag bara le. Ska alldeles strax sätta mig och i minst 30 minuter plugga, måste också öva på att rita skugga. Det är fan inte min grej att rita, för att det ska bli hyfsat måste jag slita. I skolan har vi fått lära som att inte vara tidsoptimist, det låter ju bra visst?! Men sen är inte planering min starka sida, jag villar ju att bara slappa och glida. Men det får jag inte göra på tre år, då kommer mama och mig slår! Sätter lite vett i mej, okej?! Jag ska skriva till dig också frugan att jag saknar att inte kunna prata med dig jämt, att inte kunna det är ett elakt skämt! Men det här ska vi klara för vi är ju tuffa, om tre år ska vi ut i världen och luffa! Las Vegas är ett måste absolut, nej nu får denna dikt vara slut!

 

Puss på alla er jag gillar, några av er är killar! Jag ska inte nämna namn, men jag håller er tajt i min famn!

 

/Sofia (eller som alla skriver här Sophia, ja gillar´t)


Jag kan inte rimma men nu kör vi!

Hej mama, jag saknar dig som få, hoppas du inte slagit i din lilla tå!
And thats pretty much it...
Vet inte varför men varje dikt du skriver gör mig mer och mer tårögd för din "två-veckors-semester" är över nu! Saknar att ha någon att ringa om något roligt händer, eller om något/någon gör mig ledsen.. Är sjukt stolt över dig det ska du veta, men det är fortfarande jobbigt att du bor på andra sidan jorden.
Jag ska komma ner och överraska dig en vacker dag, kan inte ens tänka mig tanken på att vi inte kommer ses på ett år! Än så länge har vadå, tre veckor gått? Och bara det har känts som en evighet...

Idag fick jag ledigt från jobbet för att det varit så lugnt men imorgon är det bara köra igen! Ska provjobba på ett nytt café på lördag, grabben som höll i intervjun verkade asskön haha, nog om det. Jag saknar dig ♥



Denise.

gästinlägg av nicki

en dikt till dig sofia!

kan inleda med att säga hej, gud vad jag känner mig gay. dags för mig att skriva en dikt, kanske är det min plikt. mitt namn är nicole, och nu tänker ni säkert att det rimmar på boll, nog om mig, och mer om dig. sofia krullig som ett trott, nej men se det rimmar ju på nicole! redan har vi en sak gemensamt, nu känns det väl inte lika ensamt? du skriver som en gud, undra varför du blev brud? kan ju gott säga att du är som en poet, ridande på en glödande komet. sluta nu att sörja, och börja din kropp smörja, sätt dig i solen och njut, så du inte blir dödad av ett spjut. nu ska jag säga dig hur nära vi är, så lyssna och lär. Se mot hagen ser du kossan, eller nej det var ju bara morsan, bredvid står han den tjocka som jag glömt bort vad han heter, gissar på peter. undra om det är han som luktar fis eller kan det vara denise? jag ser ett tecken av linn, för visst är det där på marken hennes skinn? mitt i skogen sitter någon och SMUTTAR på en öl, vilken jävla knöl, klunkas ska det göra, annars kan vi lika bra dig förgöra, kanske är det freddie, eller nej det var ju eddie, mitt i allt bombas han med en kotte, vad har vi sagt om det där totte! nu ska jag få med alla andra du känner, fan vad dom på mig klänger, så varsågoda nu har jag er nämnt, fan vilket skämt! dags för ett segerropp, för visst fick jag med allihopp? jag har en anledning till att jag skriver, det är inte bara så att jag driver. för ett tag sen lämnade du oss, det var inte för party på kos. nej för till australien du for, och denises liv blev som snor, ni var som helan och halvan, ni snortade till och med salvan, nu är ni i olika världsdelar, jag kan inte ens se dig på kartan om jag skelar. men se hur nära varandra vi egentligen är, du är väl inte sär? du är bara en dikt bort, men låt mig ta det här kort. skriv en dikt och vi vet hur du mår, läs min dikt och du vet det här hemma går. mycket svårare än så är det inte, när du kommer hem ska vi del på lite mintte! slut för denna gång, vänta några månader sen kanske jag har skrivit till dig en sång! lycka till i din nya skola, men glöm inte bort att sola.

/ Nicole




Dagen

Fan vad guld du är sofia, du rimmar lika bra som du simmar. Imorgon är det fekke med mitt gamla skol-gäng, då ska jag tänka på dig, låtsas att du sitter på min axel och hejar på när jag klunkar :p

Har bara legat i sängen idag och läst, boken tog slut så jäkla snabbt. Den var grym. Familjen kom hem idag, jag är ganska lättad, någon måste ju fixa all skit efter denise - sofia, du ska inte vara stolt. Nu ska jag iaf gå och lägga mig, Egon kommer äntligen hem imorgon och då ska vi bo hos honom till den 31, så jäkla skönt att det bara ska vara han och jag. Godnatt/godmorgon! Puss Linn

Om allt och ingenting.....

Här kommer en liten dikt, för att gå ner I vikt. Jag saknar er varenda dag, utan er är det inget drag! Brukar ibland tänka tillbaka och minnas våra sjuka stunder, du är mig ett riktigt mirakel och under! Tänk att jag är tillbaka I skolan med en massa läxor att göra, var tysta nu så ka ni under tre år få höra! Får höra om den tjocka tjejen med en haka som är delad I tre, hänger ni me? För då kan jag fortsätta berätta och skvallra ofta, så sätt er ner och softa.  Nu ska jag berätta om mitt nya löfte att börja plugga I 3 timmar varenda dag, hoppas det håller för alltid och inte bara ett tag! Men frugan saknar dig något otroligt, saknar att du inte är här när det händer något roligt! Vill för dig allt berätta och visa, ska vi flyga till lutande tornet I Pisa? Kanske om några år, om du för din mamma får? Men ska också säga att en dag kommer jag att stå där utanför din dörr, det är då allting blir som förr! Min kärlek till dig kommer aldrig dö, den är lika sann som att hästar gillar hö.  Räck mig bara din hand eller fot, så ska jag bilda en sång av en enda not.  Snart är vi båda myndiga för systemet och det är stort, speciellt när man kommer från Stockholms förort! Men självklart är jag inte ens hemma då, hoppas att jag ändå kommer som en gud att må! Jag ska festen tills spriten är slut och jag kryper på alla fyra, typ som en liten myra. Och när du blir 20 vill jag att du sjunger några snapsvisor som jag får välja, du ska hela snapsen svälja! Det är för att hedra våran älskade sprit, vi älskar den även om den till en början kan smaka skit! Men efter en eller två, så är den inte så dålig ändå! Och nu är Linn hemma igen och allt är normalt, utan henne var det lite kalt. Då menar jag självklart på bloggen vår, men se nu på hennes bruna lår. Visst är dom fina, jag vet Egon dom är dina! I skolan är det mycket som hander, om några veckor jag kanske ett vykort sänder! Vet egentligen inte vad den här dikten går ut på, hoppas ni gillar det ändå! Ikväll ska jag börja läsa, men vill bara ligga här och jäsa. Jag vet att jag och läsa böcker inte går ihop riktigt, men att läsa de här böckerna är viktigt! Så ska nu avrunda, glöm inte bort att dricka sprit och vara sunda! En öl om dagen är bara bra för själen, typ som plåste är för hälen. Så skål alla damer och herrar nu höjer vi glasen, fan TOTTE akta vasen!

 

/Sofia


Ahapp..

Så var servern som jag spelar på nedstängd till klockan tre FEM .. det verkar som att alla vill att jag ska städa mitt rum.. kommer förmodligen också lägga mig på sängen och läsa lite! Boken kommer att gå åt väldigt snabbt. Linn

"När jag hör din röst"

Godkväll för dig, godmorgon för mig!

Igår blev det riktigt sent för mig, spelade wow tills det stängdes ner som alltid vid tre, då var det till att läsa bok nummer 2 i Twilight serien (när jag hör din röst). Den har jag verkligen fastnat för, kunde nästan inte sluta läsa, jag la mig för att sova klockan 5 (fortfarande pigg). Just nu vaknade jag av ett barn som skrek som en liten gris utanför fönstret, jag slet mig upp för att inte hela dagen skulle gå. Eller rättare sagt - fortsätta levla.

Jaja, hur har du det där borta? Har du sett någon snygging i skolan? ;) DU MÅSTE BÖRJA TA BILDER
Pussar Linn

01_robert_pattinson-1.jpg image by robertpattinsonismyhero
Snyggaste Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i filmatiseringarna av böckerna

Idé

Jag fick just en briljant idé! Uppdaterar imorgon, nu ska jag gå och dö i en skorsten


Over and out
Denise.

Hej, ska vi leka?

Just nu är jag ungefär såhär pigg på att ställa mig och bädda sängen.......................................................
Eftersom någon skulle komma och löka ner överallt var jag tvungen att tvätta och nu ligger dem där igen, helt knögliga, säkert inte ens torra och bara väntar på att jag ska hasa mig dit och fixa iordning!
Man kanske skulle bygga sig en koja mellan sängen och byrån, slänga in en madrass, ta en sovsäck och bara lägga sig o slagga? Hur fan kan man vara så sjukt otaggad?!

Börjar jobba kl 11 idag så jag behöver faktiskt inte sova ännu. Just i denna sekund skickar jag iväg ett sms till min lilla wifey som antagligen är i skolan och sliter, så här wifey får du en bild av mig... enjoy





Såv gått
Denise.




ps. fick just svar från sofia, fränt..

Porrigt tv-spel?

Sitter uppe hos Totte och han spelar ngt nytt tv-spel och haha, dem ska typ ha sex! Ett vilda västern spel, helt sjukt!
Idag har jag jobbat och sen åkte jag med Eddie som skulle göra klart sin tatuering, den blev riktigt frän.
Var även på East Street och visade piercingen och den "läker helt perfekt" En vecka till med den här jävla kolossen i munnen sen så!

Du måste uppdatera om lägenheterna och jobben mama (: saknar dig tokmkt!


Over and out
Denise.


Hemma igen!

Heipa!

Lite updaten från finland. Vi åkte tidigt på torsdagen, jag, freddie och egon satt uppe hela natten (skulle upp fyra). Tog bussen till gullmars och sen tunnelbanan till ropsten, därefter var det en bit till båten men det gick utmärkt. Ingen hytt hade vi så vi sov i kareokebaren, eller JAG sov. De andra vet jag inte vad de gjorde, resan tog 11-12 timmar. Vi kom till björknäs vid nio halv tio och då var det bärs och umgås med släktingarna.

Sen gick dagarna ganska snabbt, det var sol alla dagar förutom sista natten. Bastu, bad och fiskande. Allting var hur kul som helst, plus att min lilla småkusin Elli blev så förälskad i Egon så hon till och med frågade mig om jag kunde fråga chans på honom åt henne. Hon är 5 år och har en pojkvän på 17. Det var bara en kväll som slutade olyckligt, det var så att vi skulle ut och fiska (jag, e,f och n), det slutade med att vi kom hem med en trasig åra, en trasig "sittplanka" och en trasig Linn. Japp, jag fick av "olyckshändelse" en jäkla ölburk i pannan. Jag börjar nästan tro att jag är Harry Potter..

Linn


Tudelo

Sådär ja, nu har jag knegat lite.. Helgen bjöd inte på speciellt mkt eftersom jag inte får dricka, men iaf, var med Eddie i fredags.. Kollade på typ ngt spökprogram och sen åkte vi och tittade på Harry Potter haha.
I lördags var jag och Totte hos Eddie och bastade och badade i hans pool och typ vid ett åkte jag o T hem för att fixa en aaaaaaaascool frilla! Mohikan med skinnrakat på sidorn, riktigt nice (:

Söndagen spenderades med att baka bullar sedan kom Morgan över o vi kollade på Benjamin Buttons, faktiskt riktigt bra, och idag har jag jobbat! Dagarna går så jäkla segt utan dig wifey! ♥



Den enda bilden från lördagen, onyktra och nakna, behöver jag säga mer?



Over and out
Denise.

Uttråkad

Jobbat på cafét idag, kom just hem från en promis i Hellas och nu bär det av till Alper för att knega lite (:

Dagens diktstund!

God morgon min fru  hoppas att du sovit bra, nu ska jag från skolan dra. Leta efter lite fräsha lyor som jag har hyra, men dom får inte vara alltför dyra. Nu har skolan börjat på riktigt och hoppas att det blir kul, vi ses I Sydney nästa jul. Då ska du och Totte flyga hit till slolen, Totte glöm inte party kjolen! Eller så kanske vi ses I Stockholm nästa sommar men allt är inte klart, men I så fall så ses vi ju ganska snart.  Jag är fortfarande utan job och lya vilket suger, vilket jag inte tycker duger. Pengar måste snart börja rulla in, så jag har råd med skolan min. Mina pengar börjar snart att sina, det är en jävla pina. Igår berätta du om en kille som jag vars namn inte kommer nämna, men om du läse det här kan du Denise ifred lämna. Du är störd, du gör mig illa berörd!  Idag  ska lägenhets agenten ge mig svar, troligtvis går den till något snuskigt par. Men ingen fara för har hitta många andra, hoppas jag på deras visning får vandra. Jag hatar fransmannen som bor på mitt rum, önskar han vore stum. Han pratar hela tiden men ingen vill lyssna, alla vill at than bara ska tystna. Tur att jag har öronproppar så jag slipper honom höra, annars skulle jag honom förgöra. Tur att jag förhoppningsvis flyttar snart, just nu är allt lite oklart! Men då slipper jag ha honom I min närhet, det är en sak som jag vet! Igår prata han om ligga, haha för att få något måste han säkert tigga. Han kan fan inte snacka, kan han inte bara sina saker och packa. Flytta till en annan planet, finns det någon bra vem vet?!  Jag har sätt honom I bara boxer och höll på att spy, jag känner mig inte kry! Det borde vara lag på at than måste ha sin tröja på, annars får man han slå!

 

Nej nu ska jag  från skolan gå, gode Gud låt mig en lägenhet få!

 

/Sofia


God morgon, god dag eller god kväll, välj själv!

Så lite uppdateringar från helgen och fredagen. I fredags tog jag det väldigt lugnt efter skolan, där vi hade en lite workshop som var sjukt rolig. Den gick ut  på att alla fick olika trumpinnar och tillsammans gjorde vi musik. Okej det där later as töntigt men var sjukt häftigt! Lördagen började redan kl. 7! Herregud vad trött jag var. Jag hade tre visningar som stod på listan. Lägenhet nr. 1 var sådär, den var väldigt mörk och ganska sunkig. Så begav mig mot lägenhet nr 2 som låg lite längre ner på gatan. Jag gick in tog ett varv och gick ut, den hade inte ens en kyl så aldrig den här tänkte jag! Tredje gången gillt då, det funkade ju bra. Den tredje var väldigt ljus och fräsh och skulle pasa mig och Carro väldigt bra. Så tog lite ansökningspapper som jag ska faxa in idag och får svar i morgon på eftermiddagen. Troligtvis får vi den inte men har hittat några fler så kanske någon av dom istället. Idag har jag bara gått runt på stan och sökt 3-4 lägenheter till, hoppas jag får napp på någon av dom, för att bop å hostel suger och är dyrt! Plus har bara bokat fram tills på onsdag morgon. Så blir väll studentboende för mig tror jag, åh vill inte! Ska även söka ett par jobb nu om någon timme, har inte så höga förhoppningar men man måste ju börja någonstanns. Har även pratat med frugan idag kl. 6 på morgonen Sverige tid. Frugan stäng av mobilen så du får din skönhetssömn! Ska strax ner och koka min äckliga tortellini, jag hatar allt som har med pasta att göra just nu! I morgon börjar skolan på riktigt, då gäller det att ge allt och bara äga skiten ur alla, peppar peppar ta I trä!

 

Puss o kram

 

/Sofia 


Uttråkad...

Vem är min fru, jo det är du! Du är mitt bröd, du är årets skörd. Med lite smör, vad är det jag hör? Är det skinka, älskling vill du gå på krogen och hinka? Ska vi ta en sup och hoppa från ett stup? Hur går det för dig att baka, blir det någon god kaka? Jag saknar dig så, för dig tassar jag på tå. Ska vi festa, det är då i stundens hetta vi lär känna de flesta.  Du vet att du är min sanna kvinna, du är min hjältinna. Tillsammans kan vi klara allt, även när det är riktigt kallt. I tre år ska jag ge allt och plugga, för jag vill ju inte kugga. Dom är väldigt stränga här, man får inte vara sär! Inte heller får man komma sent, för det är väldigt klent. Allt ska följas till punkt och pricka, nu kastar ja bollen Denise NICKA! Idag lärde jag en att på svenska säga hej, det var en tjej. I morgon ska jag på minst tre visningar gå, hoppas jag en lägenhet kan få. Det vore så grymt, om ni är snälla kanske ni av den då får se en skymt.  Ska nog senare ikväll till opera huset, och ta lite bilder med det rätta ljuset. Fatta att jag under en vecka inte tagit en enda riktig bild, det är som jag vore nyskild. Den här dikten blev inte så lång, vill knappt ta i den med tång. Men kan komma med lite skvaller för idag svimmade en tjej i skolan min, nu undrar ni säkert om hon var full på gin? Nej det var hon inte och man ska inte skämta om sådant här, men som sagt jag är ju lite av ett sär. Ska runda av med att säga Denise jag ringer dig imorgon klockan tio, inte nio!

 

Puss och hej, jag älskar dej….

 

Ps. nej jag är inte bög, det är bara dikten som sög!

 

/Sofia


All alone

Japp, då var man helt ensam hemma..
Men det gör inget, för jag ska jobba imorgon, trots att jag har semester, och så ska jag faktiskt åka och knega om en liten stund..
Mår som en gud och håller på att städa, det är så sjuuuuuuukt tråkigt!

Igår var vi och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen, och asså, hur bra var inte den!? Wifey, du MÅSTE se den!!
Och tidigt imorse åkte Linn, Nicole, Freddie o Egon till Finland så jag vaknade klockan fem av att Bo stod uppe vid balkongdörren och ylade, ye, you heard me, han ylade! Jag fick ju vråldamp men somnade ändå om då jag sagt till honom (:

Saknar dig så mkt wifey, på lördag kan du ringa mig när du vill, bara det är innan kl 10 här hemma!
För övrigt, keep up the good work with the dikter, dem är awesome! ♥

Over and out
Denise.

God morgon för er!

Nu är klockan 16.30 här och jag slutade skolan för ca. 30 minuter sedan. Var mycket information att ta in men var skoj. Nu sitter jag fortfarande här i skolan för det är gratis internet här, GRATIS! Så har spanat in massor med lägenheter och har anmält mig för några, klapp på axeln för mig! Alla ligger i Bondi beach eftersom mina klasskompisar sa att det är ett bra ställe att bo på, och hyfsat billigt. Vilket stämde väldigt bra. Så hoppas nu att jag får napp på någon fräsch lite sak så jag och Carro har någon stans att bo. Så Carro om du läser det här och jag fixar värsta pang lägenheten, bjuder du på öl då? Har även börjat kolla lite jobb, ska skicka in lite ansökningar i morgon, synd att Encore inte har en affär här haha! Vi fick vårt art kit idag, hade väntat mig  några penslar och ett block, men NEJ helt fel av mig. Vi fick en hel jävla påse med saker, plus en väska som väger (utan att överdriva) 5 kg och då är den bara fylld med block! Plus en ritplatta till datorn, kul att jag fick en för inte så länge sen i present! Men skit samma nu har jag två. Fick även ett usb minne, jag som just skaffat ett nytt. Ska ta en bild på allt det här när jag kommer hem och visa för det här är ett skämt, seriöst hur ska jag få med allt hem?! Men ska runda av nu och släpa med mig e hel konstnärs affär hem och göra något skoj!

Puss på er

/ Sofia

I stan med Nicki

Halloj, hur går det i skolan Sofia, jag vill veta mer!

Idag när klockan slog elva var det dags att snabbt dra sig upp och fixa i ordning mig eftersom jag och nicki skulle åka till stan. Köpte lite kläder och sånt, du ska se egons nya jacka, den är tung. Kanske vi tar några bilder ikväll så du får se dina favoriter. Denise är och knegar på alper, allt hon gör nu är att jobba, knega och vara med totte.. hon har gjort en grej idag förresten, vet inte om jag får säga så vi tar en bild sen och lägger upp.

Imorse var det riktigt bekvämt väder, liksom "grönalund-väder" - inte för varmt, inte för kallt och inte för mkt stekande sol. Men sen kom det en skur, just nu är det fint. Lägger in en snygg väderprognos-grej så du får se :) Imorgon är det tjej-middag med mitt andra crew och sen är det Harry Potter.. kan inte vänta! På torsdag åker jag, egon, nicki och freddie till finland förresten, kommer hem på måndag. Vi hörs snart snygging! Puss L

Jag gillar att rimma, okej!

Denise jag har skrivit många dikter till dej, men det är för att du är min tjej. Alla dikter som jag skrivit i detta land, är skriven med både höger och vänster hand. Det är svårt att variera sig i varje dikt, men det löser sig nog på sikt. Snart har vi inte setts på över 7 dagar, ja jag sitter faktiskt här och klagar. För saknar något sjukt, därför ska jag skriva något slugt. Även om det här är vad jag vill, så saknar jag Sverige och vår sill. Eller mest saknar jag väll alla snapsar som man får, efter några kryper man och inte går! Men jag måste bita ihop i 3 år och satsa allt, för sen kanske jag kan jobba med något riktigt ballt! Då kan vi äntligen köpa våra slott, vi kommer leva så gott! Men sommaren 2010 kommer jag förhoppningsvis, för att hälsa på dig givetvis! Då ska vi göra allt som jag missat under ett år, allt kommer kännas som igår! Vi får aldrig tappa kontakten och ska tillsammans bli gamla, ska vi på tomburkar samla? När du kommer till Sydney sa jag visa dig allt och lite till, om du vill?! Du ska bara veta hur mycket jag saknar svensk mat, och lyxen att äta på ett maskindiskat fat. Här blir det mycket nudlar och pasta, och det är med basta! Jag är så nervös för att börja skolan och allt, här i Sydney är det ganska kallt. Jag är mest nervös för att inte vara bäst, men vill heller inte vara en plugghäst! Vill också hitta lite sköna vänner, sådana som jag klickar med och känner. Typ som du, det vore bra ju. Men ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta, vem fjärta?! Linn var det du, säg i så fall det nu! Så jag kan flytta en bit bort, i Australien finns det mångan av Asiens sort.  Jag bor just nu i världens tråkigaste rum, dom är så konstiga så jag blir stum. Fransmannen sa att det var bra att jag kanske skulle stanna en vecka till, jag vet inte om jag vill. Han tyckte det var bra så vi kunde få chans att prata ännu mer,  det är då jack nickar och fake ler!  Men nog om mig och berätta mer vad ni gör, hoppas ni tar hela shoten tutar och KÖR!  Så sjung med mig nu, helan går sjung hoppfadderallan rallan rej, helan går sjung hoppfaderallan rej, och den som inte helan tar han heller inte halvan får……. SJUNG HOPPFADERALLAN REEEEEEEEEEJ!

 

Hoppas nu att ni tog hela, och att ni inte på den dela! Minst 3 var per kväll, i år är tomten snäll! Se till att bunkra upp med sprit tills jag kommer och hälsar på, för efter kvällen ska ni knäböjd över toan stå!

 

 

Ses och hörs

 

/Sofia


Helgen

Hej hej, hoppas du har det bra där nere. Här kommer lite kort om helgen :)

I fredags var vi hemma hos mig, ja alla utom Egon som fortfarande var på gotland. Det var inte direkt fullt drag och roligare kunde det ha varit. I början av kvällen satt jag och försökte levla, nådde 73! Sen gick jag alltså upp och var mer social med mina vänner. På lördagen skulle vi hem till Purr, där dracks det massa gott, jag hoppade på en studsmatta, fick massage, spelade kort mm. En kväll att minnas. puss L



Freddies röv..

Jag får massage

Nickiii

För att sammanfatta dagen på mindre än en A4 sida….

Dagen började med att jag klev upp kl. 06.00  alldeles yrvaken efter cirka 3 timmars sömn. Nej jag var inte ute och festade igår, jag kan bara inte somna här för är inte trött jobbigt nog.  2 timmar senare satt jag på tåget på väg till skolan, inte alls nervös faktiskt! Kom till skolan ca 20 minuter för tidigt vilket var skönt. Helt plötsligt blir jag nervös och får massa jobbiga tankar. Vilka kommer gå i min klass, tänk om jag inte klickar med någon….!  Vilka som går i min klass vet jag inte ännu, och för tidigt att säga om jag kommer klicka med någon men pratade med några idag. Inte en enda va svensk, va är det här för något! Hittade en kille som INTE var från Australien, han kom ifrån Israel. Va i skolan ca 1 timma bara, skulle registrera mig, kolla så att jag betalat skolavgiften och få ett studentkort (ser hemskt ut på bilden föresten,, men den bjuder jag på!) Så efter skolan åkte jag och handlade lite mat, bl.a. 6 pack med nudlar för 1 dollar, noter 1 dollar! Vilket kap jag gjorde, hela veckan är u räddad nu, nästan i alla fall.  Sen gick jag hem såg på film, började små plugga lite eftersom vi fick en uppgift till imorgon. Antingen skulle man fotografera eller rita av former som man såg runtomkring sig som påminde om bokstäver, för att sedan göra ett helt alfabet. Eller så kunde man designa en egen logga för sitt favorit band, affär eller sig själv. Jag valde alfabet uppgiften, och eftersom jag inte har någon skrivare och uppgiften skulle presenteras på ett A3 papper fick jag sitta och rita massa former. Blev ju inte alls helt nöjd men uppgiften kommer inte betygsättas så det är ju alltid något! Var lite svårt att sitta i sängen och rita också eftersom det inte finns något skrivbord på det här stället, plus att ja tycker inte om att rita på fri hand speciellt mycket. Beror mest på att jag suger på det! Men nu är jag i alla fall klar med den, kan ta en bild på den sen och lägg upp, det är ingen vacker syn, så barn BLUNDA! Linn det gäller dig också!  Nu ligger jag här i min säng och lyssnar på Rap das armas och minns alla våra stunder… medan den engelska tjejen i mitt rum sover sedan 30 minuter tillbaka. En annan ligger och pillar med sin dator och den sista (och troligtvis den minsta) är försvunnen.  Imorgon börjar jag kl 10 vilket är skönt, då är det speed dating med lärarna för att få prata mer med dom och visa upp sin uppgift, spännande och se hur det går. Hoppas min engelska räcker, för jag vet att Sverige jag bra prata!  Nej, nu ska jag sätta på en till film och sedan bege mig ner mot receptionen och himlen (trådlöst internet) även om de kostar! SÅ Denise och Linn (även vår gäst bloggare Nicole) glöm inte att ta en massa bilder så lovar jag att göra det också.

 

Hörs, syns och ses…. Juste Denise skicka ett sms när du är hemma någon dag och ditt hemnummer så kan jag ringa för är mycket billigare då!

 

 

Puss och kram

 

/ Sofia


För att rimma kan jag!

Idag var det tråkigt väder, alltså blev det varma kläder. Men har hört att Stockholm inte heller är så roligt, hoppas nästa vecka blir mer soligt. Snart ska jag kolla efter någon lya, en fräsch som inte luktar spya. Jag sover bara några timmar varje natt, ändå är jag inte matt. Nu är helgen snart över för oss alla, imorgon ska vi till jobb och skola tralla! Denise och Linn nu vill jag höra om alla helgens fester, ni kan se dom som tester. Tills jag kommer hem då den riktigt festen kan börja, det är först då ni får sluta sörja! Linn hoppas att du får ett trevligt jobb snart, det vore ju bra helt klart! Så du kan börja spara på din resa för att komma till mig, jag längtar efter dig! Denise du har ju redan ett jobb som du gillar, glöm inte att jobb går före killar! Men glöm inte att spara till biljetten som kommer kosta en del, men tänk dig öl och sol är aldrig fel! Så det kommer det lätt att vara värt, jag håller dig så kärt. Det kommer bli massor med öl och vin, vi ska bli riktiga fyllesvin.

Idag köpte jag nudlar som jag kan laga, jag ska inte klaga. Ville bara få med det i den här dikten för jag köpte dom frivilligt, de va ju så jävla billigt! Hoppas att ni inte har glömt mig redan för det vore ju trist, visst?! Igår kolla jag på alla våra sjuka bilder och kunde inte sluta le, jag ville bara mer bilder se. Att göra en rimmande dikt är faktiskt ganska svårt, plus att livet i Sydney är ganska hårt. Ingen lya och inget jobb, jag får ta och hitta mig en rik snobb. Idag såg jag för första gången lite av Opera huset, det va inte sådär super fint i ljust. Tror att det är på kvällen som man ska spana in det, är det någon som vet?! Nu ska jag sluta skriva och lägga av, för att piska på min franska slav. Han som sover i sängen under mig, mama kan du tänka dig! Så puss på er så ses vi snart, det är i alla fall än sak som är KLART!

 

SÅ ut i Stockholms fantastiska natt och ta en öl för mig eller två, tänk så jävla bra ni kommer må!

 

/ Sofia


Hey Mama

Saknar dig som attans hörru du!
Du måste uppdatera om skolan, lägenhet och jobb (:
Läste ditt sms att du skrivit in dig idag, det var väll inget att vara nervös över? haha, för att uppdatera dig om min helg så har jag varit full rakt igenom! I fredags gick jag och Totte all-in uppe på hans balkong för att sedan gå vidare ner till mig och crasha Nicoles lilla fest. Lördagen sov vi bort för att senare gå på bio och se Brüno som var brutalt rolig haha, du skulle varit med! Eller så måste du iaf se den (: innan bion åt vi på burgare o tog varsin öl, haha..
Och igår, knegade lite på Alper sedan kom Totte och vi begav oss ut på äventyr! Åkte hem till Johan och Pamela för att leka med barnen och bada i poolen (?!) det var för kallt för mig men efter några öl så näckade faktiskt Totte (stor applåd för det), vi grillade och hade det allmänt mysigt. Men jag saknar att ha min party pingla hemma! Kommer bilder från helgen lite senare (:


Puss
Denise.

Hei snutteplutt!

Tack för dikten, jag, egon, freddie och nicole ska snart hem till en kompis och umgås lite.. (skulle dock hellre dansa med dig) men jag får ta det som finns. Bloggen räknar varje dag. Snart är du hemma.

Skriver mer imorgon, hoppas du hittar något boende snart! Glöm inte att kolla toaletterna efter ormar och äckliga kryp. Kärlek från din Linn

Dikt stund!

Skriver två inlägg på en gång, så slipper ja betala internet jämt haha!

Hej min älskade fru, jag önskar du var här nu! Jag läste ditt brev idag och blev alldeles varm, jag älskar dig och din charm. Lova att du kommer och hälsar på i mitt nya land, så ska jag visa dig Australiens sand. Jag har fortfarande ingenstans att bo, men jag får leva på min tro. Vad det innebär vet jag inte en, förutom att jag längtar hem.  Tur att vi har våran blogg där vi kan skriva, och jag kan min tid fördriva. Jag gråter en skvätt varje kväll, jag lovar mama att jag har varit snäll! Det är svårt att beskriva alla känslor med ord i en dikt, jag får gå till kyrkan och avlägga en bikt. Fast det är nog inte min grej, eller vad tror du min tjej?!  Jag har ingen koll på min ekonomi just nu, den är lixom delad i tu. 2 dollar för 30 minuter på nätet, den är fan som att bli tagen på sätet.  Jag saknar att inte ha någon riktig vän att prata med varje dag, men det lär väll komma efter ett tag.  Varje dag när jag inser var jag är blir jag alldeles tårögd och vill åka tillbaka, jag saknar din goda kaka.  Jag tror ingen fattar hur jobbigt det här är, för en man själv är här. Förhoppningsvis blir allt bättre ju mer tiden går, så den kan läka mina sår. Lova att vara lika knasig som du är när jag kommer till Stockholm sen, för då ska party gänget göra stan igen!!

 

Linn, vill ju inte lämna dig utanför, för du vet att utan dig jag dör! Din dikt var helt perfekt precis som du, undrar vad du gör nu?!  Önskar att du, Denise, Totte, Eddie, Carro och våra familjer var här, jag skulle bli helt kär! Om cirka ett år hoppas jag att vi kan tillsammans göra Stockholms natten osäker alla vi i party gänget, känner du svänget?! Ne nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, nu ska jag handla mat så jag kan min tid fördriva!

 

Ta hand om er och glöm inte mej, okej!!!

 

 

Saknar er

 

Peace

 

/Sofia


En hälsning från Down under!

Hej alla glada!

Jag är nu inne på min fjärde dag i Sydney. Allt börjar kännas mycket bättre nu. Pratade med min rumskompis nyss, det finns riktigt mataffärer här, halleluja.  Och den ska tydligen vara på fyra våningar också. Var på lägenhets visning idag, säger bara en sak: ALDRIG! Aldrig i hela mitt liv att jag bor där.  Så är utan lägenhet men ska fortsätta söka ikväll, i morgon och alla andra dagar det lovar jag! Även fast jag saknar alla där hemma är jag glad att allt börjar kännas mycket bättre. Vill bara krama om alla där hemma, vissa lite mer än andra (ni vet vilka ni är). Det är…haha nej så lätt ska ni inte få det! På måndag är det skola, spännande, läskigt och många känslor på en och samma gång. Men eftersom jag inte är helt säker på vägen ännu ska jag provåka den imorgon. Ska kanske kolla på studentboende samtidigt om jag orkar och hinner. Är fortfarande förvirrad lit med tiden, vaknar kl 03.00 varenda natt och ligger vaken i cirka 2 timmar, KUL!  Om 7 veckor kommer Carro, jag väntar här på dig! Om cirka 5 månader kommer Mamma och Pappa, älskade föräldrar saknar och älskar er så. Hoppas ni inte hittar alltför mycket äckligt i mitt rum, i sånt fall så är det Carros fel!!! Skulle kunna fortsätta skriva hela dagen och natten men eftersom jag tittar på film samtidigt (Beck – The money man) så slutar jag här och lär väll komma med ett nytt inlägg imorgon.

 

En fråga till alla läsare ( som är typ jag, Denise, Linn och kanske 3 till)

 

När får man börja kalla sig för en Aussie?

 

Pussar från Down under

/Sofia ( ska börja ta bilder, ja vet!)  


Gästinlägg av Nicki

Hallå nu var det min tur för första gången so prepare yourselves. Nicole är mitt namn, Linns tvilling men det vet väl alla säkert. Anledningen till varför jag vill skriva är en liten påminnelse till Sofia. Minns du på min skiva? Den 10 Maj på Blue Moon bar, du din tok skulle hoppa upp på min rygg och jag var mist sagt INTE BEREDD så jag ramlade? Kommer du ihåg? Minnet sitter fortfarande kvar, på mitt knä. Ett snyggt ÄRR!? Haha, tack Sofia! Ett minne av dig så jag alltid kommer minnas dig din sköna chick!!




Härligt att höra från dig!

Aloha. Du sofia, vi har skitkasst väder, helt serri det har regnat non-stop sen du åkte. Kom hem med lite sol istället kompis! Juste, jag var inne på encore igår (gud vad litet det var) men han micke var inte där så jag fick hans mobil nummer, ska försöka kontakta honom omgående. Annars skulle det vara najs att komma ner till dig och jobba där som typ sälodlare eller nått :) Skriv ofta! Vill höra allt om hur det är där nere och om det blir sol - GLÖM INTE ATT SMÖRJA IN DIG! puss och kram Linn



Jag bjuder på den här bilden av mig och denise från midsommar.

Sofia, jag vet inte om du läser kommentarerna men så här skriver Nicki till dig

nicole om Sydney:
vad alla har väntat på att du ska skriva! hoppas du har det bra där nere i alla fall, här hemma finns du kvar i allas hjärtan under alla tre år :) hoppas du snart har lite mer roligt att skriva om, lite party, lite bad, alla djur du ser lova att skriva om det och lägga in bilder :D och om hur det går med att lära dig surfa? det väntar JAG spänt på för det kommer nog bli skoj, se till att få lite bilder och så också, det är ju en upplevelse vi inte vill missa :) sofia på en surfingbräda good luck girl!

ha det bäst bästa sofia

Sydney

Det här är fan det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Att lämna hela mitt liv i Sverige och åka till ett helt nytt land med massa nya människor. Saknar alla så sjukt mycket, finns inga ord som kan beskriva. I tisdags när jag började min resa mot Sydney så var det så otroligt jobbigt att ta avsked, inte gråtit så mycket på länge, gråter fan fortfarande. Men det kan bara bli bättre nu, blir det inte de så vet jag inte var jag tar vägen. Carro kommer om 7 veckor, jag räknar ned för varje dag som går! Vill bara sova hela tiden, men måste hitta lägenhet och jobb, plus att det vore ju bra om jag visste hur man åker till min skola. Den som tycker det är svårt att hitta i Stockholm borde prova åka till Sydney helt själv och hitta. Men ska inte vara så negativ nu men det är så jag känner. Hoppas alla mår bra där hemma, saknar er så otroligt mycket. Gör ont bara av att tänka på er!!!

/ Sofia

Glöm inte att kommentera våra kära vänner!

Skulle vara jättekul om ni kunde kommentera mera! Gärna synpunkter på hur vi kan göra bloggen bättre eller om ni undrar någonting! Puss

Ny design

Halloj Fis-Fia! Hoppas du har det bra där nere, har fixat lite med designen så vi kan hålla koll på hur många dagar det är kvar tills du kommer hem och vad du klockan är där nere. Hoppas verkligen att du tycker om den, har fixat med den hela dagen. Nu är alla på väg ner till Öringe pizzerian för att käka, Denise hotade mig men jag ville inte följa med :p hehe
Själv ska jag laga lite pommes nu tror jag, jag antar att din middag blir kokosnötter.. Hörde också att det krånglade där nere med hotellet, hoppas det löser sig! Annars kan du ju istället ta nästa plan hem. Hör av dig snart


Puss från Linnori!

Ses om två veckor, eller?

Att säga hej då på Arlanda igår var jobbigt men tyckte vi skötte det relativt snyggt och jag trodde verkligen jag skulle må hundra ggr sämre än vad jag gör, har nog inte fattat att du inte bara är på semester ännu..
Carro ringde idag och sa att hon hört från dig och det kändes så himla skönt, allt jag kunde tänka på var att planet skulle crasha och du skulle hamna på Lost-ön!

Hoppas allt löser sig med lägenheten och allting så är det bäst för dig att du hör av dig så fort du kan! ♥






Over and out
Denise.

Drömmen

Min sömn inatt varade nog inte mer än fyra timmar, har vaknat till och från.. liksom trott att jag skulle missa när du åkte. Jag hann i alla fall drömma att jag och någon mer (vet ej vem det var) åkte ner till Australien, när vi kom dit hade vi inga pengar och vi förstod inte vart vi skulle. Till slut hittade vi en bankomat, jag hade 1000 spänn på mitt konto. Sedan vaknade jag. När jag somnade igen drömde jag om pokémon.

Sorry att jag inte var där idag men Denise ville vara där själv. Hoppas dikten och bilden värmde. Idag får vi gråta och vara ledsna men imorgon Sofia, då ska vi vara glada! Tänka sig att om tre år så kommer du få ett jobb som du verkligen vill ha, själv ska jag nog imorgon försöka sno ditt gamla. Du vet att jag saknar dig, Linn

Kommer du fortfarande vara du?

Har varit som ett spöke hela dagen. Lova att du kommer vara samma person när du kommer hem, okej?

Linn

Hej då Sverige!

Fan, om 10 timamr sitter jag i bilen påväg mot Arlanda, helt sjukt! 14.30 går planet mot Bangkok där det blir mellanlandning för att sedan fortsätta mot Sydney. Det kommer att vara ett helt nytt land, ny stad, nya människor, ALLT kommer att vara nytt. Sjukt läskigt men samtidigt otroligt spännande. Förhoppningsvis kan jag tränga bort alla tårar tills Carro kommer i slutet av augusti så kan vi gråta ihop. Har sagt det förut men säger det igen, kommer sakna allla så otroligt mycket. Går inte att beskriva med ord. Så med dessa ord säger jag SKÅL, och jag bjuder på denna bild!

Botten upp!!!

Peace
/ Sofia



Slänger in en skön låt också, L


The king is back!

Nu är jag tillbaka från Gotland, efter allt för lite sömn, för mycket oväder och lite lagom mycket monopol kom jag till fastlandet imorse klockan 10. Finns inte mycket att säga om den lilla resan förutom att Egon inte hade någon som helst aning om att jag skulle komma dit. När han såg mig sitta där vid hans mamma på uteserveringen sa han bara att han hade blivit lurad. Glad blev han.

Typiskt att jag missade en till utgång, sista innan du åker.. tråkigt, men jag ska nog komma ner dit med the party-crew och visa Australienarna hur vi gör det här i Stockholm (två låtar på en dag om det är bråttom, ja ni kan ju resten). Slängde också ihop en liten "dikt" till dig Sofia, jag kallar den; En liten dikt till dig Sofia.

Morgondagen kommer snabbare än jag väntat och trott,
Jobb, skola och strunt har för mycket tid snott,
Fantastiska hela, min Sofia, du är,
Hoppas inte Denise ser det här,
Det jag nu kommer att berätta,
Kommer säkert värma ditt dunkande hjärta,
Aldrig har jag funnit någon som dig,
Faktiskt är det synd att du är tjej,
Annars jag redan varit hustrun din,
Du hade varit mitt syre, mitt blod och mitt skinn,
Denise fann skatten innan mig, ja snabb som en skata,
Tänka sig att hon verkligen är flata,
Min familj och syster du alltid kommer att vara,
Men nu är dina väskor packade och klara,
Om tre år när du äntligen är klar med skolan,
Står jag på Arlanda med öppen famn polarn,

Glöm nu inte dessa ord,
Jag ska vandra med dig tills vi lämnar denna jord. / L, som i Love

Vi gjorde det igen!

Kvällen igår var helt perfekt, förutom att jag blev en mobil och några nycklar fattigare toppat med lite tårar på det! Men vi höll vårt löfte och festade som det inte fanns någon morgon dag och stängde självklart ställe. Snart är det tisdag och då blir det bye bye Stockholm och Sverige. Det kommer bli mycket tårar men det är smällar man får ta. Men är glad att jag kommer vara omgiven av massa fina och sköna människor då. Låter som värsta snyft historien det här, men är lite så. Förutom att alla måste komma och hälsa på i landet down under så vi kan visa dom var skåpet ska stå!!!

Peace

/Sofia







Fredag hela veckan!

Återigen en underbar kväll!

Over and out
Denise.







Från Gotland

Hej fuckers!

Jag och Egon har det bra här på ön, det är varmt nästan hela tiden.. Imorgon ska jag åka hem men E får allt stanna kvar. Peace and Love. L

Gästinlägg av Eddie

Vad gjorde vi igår!?

Kör för fa a an! he             he


 




Tottelicious!

Lovade ju att jag skulle lägga upp bilden, och självklart står jag vid mitt ord. 
Så skål Totte, antar att det är kvällens outfit!





Nu jävlar Stockholm!

Nu jävlar smäller det, sista utgången i Stockholm på ett tag. Det ska bli så sjukt kul, de e bara köra finns inget annat! Så i kväll ska jag supa frugan under bordet till hon kryper hem! Ska försöka få med någon kamera så vi kan dokumentera.  I kväll finns det bara 2 ord som gäller: BOTTEN UPP!!!

Vill också bara tacka för igår och gratta Peter i efterskott, hoppas det uppblåsbara ölglaset kommer till användning, SKÅL!

/ Sofia

En öl om dagen är bra för magen

Igår firade vi pappa men kvällen avslutades på olika håll för mig och min underbara wifey men ikväll smäller det, Stockholm, stay indoors!
Det blir en sista utgång innan wifey flyr landet för att bli ormbiten och plugga stjärten av sig down under, men ikväll kör vi tills vi stupar, ska försöka vara vass med mobilen för att fånga allt som händer.

Alltså; uppdatering kommer imorgon.
Stay black!
Denise.

5 dagar kvar.....

Nu är det bara 5 dagar kvar innan jag drar, helt sjukt när man tänker efter! Ska köpa på mig ett dussin paket med näsdukar till tisdag, annars kommer det att sluta illa. Tur att jag har mina rimmande dikter att sysselsätta mig med när ja landar haha! Men innan jag åker så ska det bli kalas för världens bästa Peter och en sista utgång på lördag. Hur det slutar får vi se på söndag........

/ Peace Sofia

-

Nigger vad jag kommer sakna dig! ♥


Denise.

RSS 2.0