hellu :)

Idan blev det jobb till stängning, nu har jag precis kommit hem och fick med mig Sara och Leyla som ska på skiva :)
Nu ska jag hjälpa dem att göra sig iordning (sara ska vara utklädd till neger haha) så det blev bara lite kort idag, saknar dig frugan


PUSS
Denise.

Ledig dag!

 

 

Härligt att höra att du mår bra. Blir ingen dikt idag för är sådär lite små bakis med huvudvärk och min röst är spårlöst borta. Men idag är jag ledig så måste plugga till 110%. I morgon är det jobb igen,, är public holiday då vilket betyder att jag får  260 spänn i timmen. Precis vad jag behöver för att klara min hyra. Igår blev det lite öl osv, alltid trevligt men men. Räknar ner till jag kommer hem ska bli så otroligt skönt med lite semester, och självklart att få se DIG min fru.

 

Puss och kram

/sofia


Shululu

Idag har jag jobbat, var uppe med tuppen for sure! Jobb 9-16 sen gick jag och handlade en för tidig födelsedagspresent till världens gulligaste, ett par sneakers :) fast dem var lite trånga i tårna tyvärr så kanske måste byta dem..
Ikväll ska vi till Källan och kolla när Johan spelar så det blir nog lite öl på det ska du se ;) du behöver inte vara orolig att jag inte dricker haha, har redan börjat ladda inför din hemkomst haha!
Nu ska vi äta lite tacos, hörs imorn wifey!

PUSS
Denise.


Äntligen Fredag

Otroligt vackra dikter, dom är finare än kyrkans bikter! Vad duktig du är min fru som jobbar och sliter, men hoppas att du inte i spriten skiter?! Skype på söndag låter mycket bra, på internet café ja då ska. Mina dikter har ju börjat sina, men du behöver inte grina. Hoppas att ni nu njuter av våren, och ni inte av snön kan se spåren. Här lyser solen i värmen, dags att sortera mina papper i pärmen. Mysigt med Sunes jul och så, svenska filmer tittar jag också på. Solsidan är ju sjukt kul, han den snåla är ju roligt ful!  Nu är det inte långt kvar tills vi ses, jag är just nu lite hes. Den där jävla rethostan är inte att leka med, den står inte först i mitt favorit led. Just nu sliter jag med alla mina skoluppgifter men imorgon blir det lite kall öl, men snälla inget söl. En shot ner i halsen, efter några till kan jag dansa den svåraste valsen.  Inte mycket har hänt här borta, därför blir mina dikter ganska korta!

 

Puss och hej!

 

/sofia


vi kan också!

Sol i sinnet, brun därinne..
Emil Sallberg

God Jul önskar jag, ganska bajsnödig är jag!
Edgar Enblom

Se så duktiga dem är på att dikta :) Vi sitter och kollar på klipp från bl.a Sunes jul, Sunes sommar och luftens hjältar.. Har precis kommit hem från jobbet, skulle slutat fem men skulle jobba över till sju för cheferna skulle gå och köpa en födelsedagspresent men tillslut blev det till att jobba till sju och möte med Tony till åtta :)
Snart måste jag nog sova och ännu mer jobb imorgon till stängning vilket inte är så kul en fredag men jag fick ta en för laget sen jobb lördag igen :)
Myyyycket jobb just nu, sköööööööönt! Vad sägs om skype på söndag kl tolv min vackra fru? ♥


PUSS
Denise.





Nu rullar det...

Nu är det bara 9 veckor kvar, tills jag får njuta av Stockholms bästa bar. Då blir det utgångar som mer än duger, jag lovar att jag inte ljuger. Natten spenderas med klackarna i taket, sen fylle käk på det vanliga haket. Riktig svensk mat, lägg upp extra mycket på mitt fat. Lingongrova, falukorv och köttbullar, av all mat jag fram rullar. Tänk att det redan har gått över 9 månader sen jag kom hit, då tyckte jag att Sydney var skit. Det visade ju sig att det är en jävla bra stad, vädret gör ju en sjukt glad. 30 grader och sol, sen har man ju egen pool. Nu ska jag även försöka börja gymma, vill egentligen bara rymma.  Blev 40 min på löpbandet häromdagen, nu är jag helt utslagen. Frugan är ju ett ganska bra tag sen du fick en dikt, jag har inte hållit min plikt. Men 2 brev har det i alla fall blivit, hoppas jag dej några leenden givit. Det här lät ju väldigt klent, jag skyller på att det är väldigt sent.  Inte mycket som händer härborta, det känns som att dagarna är för korta. Plugget och jobb tar upp alla dagar, men va fan ska inte klaga. Festar när det finns pengar och tid över, supa är något man behöver!

För att runda av, frugan jag saknar dej så, längtar tills vi i Stockholms nattliv kan ösa på.

Så nedräkningen har börjat på riktigt nu!!!

Det var dagen uppdatering, blir mer efter helgen om jag är duktig!

 

Puss o kram

Semesterbild från Hamilton Island, hade inte suttit helt fel med en weekend där nu!


Jag tar tillbaka det jag sa..

Okeeeeeeeej, det snöar ute, underbart väder!
Idag har jag jobbat, började halv nio imorse och det var riktigt slitet att gå upp, annars brukar det gå bra :) bäst går det på måndagar haha.
Just nu ligger jag och tittar på nyheterna, inte mkt spännande händer.. tänkte att du kanske ville se en bild på hur vi hade det för lite mer än en månad här hemma, ciao bella!

PUSS
Denise.




ps. nu fick jag en kinapuff i näsan!

Jag hakar väl också på..

Yo fia!

Tänkte också haka på lite sådär nu innan jag drar till träningen, hur har du det? Som denise sa är du snart hemma, kommer bli sjukt. Du ser lite blek ut på bildena på facebook, använder du fortfarande solskyddsfaktor 50? Här är det härliga 10 grader i skuggan och jag har börjat cykla till tärningarna som man nu inte behöver ha underställsbyxor på. Feels good you know. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att alla här hemma saknar dig och kan inte vänta på den där dikten som du måste ha lovat denise vid det här laget. Nu ska jag kila men du får ta det lugnt nu tills du kommer hem så du pallar med trycket här i stockholm, you know how we roll. Lots of love, linnori


Allright, jag kör igen!

Nio låååååånga månader har gått och om nio veckor är du hemma igen! Du kan nog inte förstå hur mkt jag saknar dig!
Som du vet har jag och Eddie flyttat in hos Emil, för tillfället ligger herr Edgar och snarkar högt medans jag tänkte skriva ner några rader till dig (:
Det känns som att det var en evighet sen vi pratade med varandra men inte mycket förändras här hemma, eller jo, våren har kommit! (äntligen?)
Förhoppningsvis är det varmt och skönt när du kommer hem, och vi har nog planerat lite hyss lagom tills dess, your gonna die! Nu har jag tagit upp den här bloggen igen så jag förväntar mig en lååång dikt haha (:
Tusen tack för brevet och semesterbilderna, jag är inte ett dugg avundsjuk ♥


Tusen pussar
Denise.

mitt nya partytrick!

RSS 2.0