Min dag i staden med Egon och Denise

Imorse var det uppstigning vid 10 för att dra in till staden på ett hemligt uppdrag, när det var slutfört käkade vi på Tacobar och sedan tog vi färjan till Djurgården. Bilderna får säg allt. Puss Linn









Några bilder från dyvik! /L






Bilder från i lördags





































Jag vet att ni avundas oss, puss Linn

Tredje dagen - 31 unika läsare!


Min version

Lördag: Dyvik! Åker hem för att hämta lite kläder hos Morgan och för att duscha och göra oss iordning.
Satte oss i bilen och körde ut till Sofia som inte hade en aning om vad vi alla planerat!

Vi fick vänta en jävla stund innan hon kom hem men hennes min, den var oslagbar! <3
Efter en hel del dricka bar det av in till stan och jag vill inte säga att jag var nykter för jag har ingen aning om hur vi hamnade på Oasen, efter lite snack med vakterna fick både Linn och Carro till slut följa med in, tacka fan för det, hade inte alla kommit in hade vi inte fått en sån underbar kväll!
Alla dansade runt på dansgovlet och innan vi vet ordet av kommer Sofia inrullandes av Eddie i en rullstol! Det höjde nog allas ögonbryn men som tur var hade inget hänt!
Vi dansade oss igenom natten och efter diverse brännmärken och praktvurpor på dansgolvet var det dags för mig och Eddie att bli utslänga.. Vi klättrade upp under en bro och inväntade de andra. Linn och jag hamnade i trubbel när det var några 30-taggare som försökte få med oss på en båt men när allt lugnat ner sig åkte Sofia och Carro hem till Sofias brorsa för att sjunga singstar och resten åkte till Tyresö.
Totte, Eddie och Morgan gick på efterfest hos Eddies brorsa medans jag och Linn gick hem. Linn ställde sig i duschen för att senare gå hem till Egon och jag la mig och gjorde toastar i mitt rum (?!).
Kvällen avslutades i diverse aktiviteter!

Vad jag kan få ut av kvällen var att den helt underbar, självklart har jag minnesluckor men alla har hjälpt mig fylla i dem!
Sofia, min blivande wifey, jag älskar dig!
Over and out
Denise.

Lördag från min synvinkel

Dagen började förstås på Dyvik, lite sol i ansiktet innan man ska in i dimman är ju en självklarhet. Fick dock se lite mer av Denise än vad jag velat (verkligen tack Morgan, mardröm efter mardröm.. )

Min kväll började med att jag slängde på mig den läckraste sommarklänningen, den med påfågeltryck, släppte ut håret och gjorde en lite "The-City"-fläta. Mjaou. Jag åkte tillsammans med familjen hem till Sofia där vi skulle invänta henne med massa öl, cider, xider, bacardi, och mumsiga saker. Jag kommer aldrig glömma hennes min när hon kom upp för trappan, hela mitt hjärta blev varmt!

Efter några tårar, öppnade presenter, mat, shotar, krossade vattenpipor och många goda skratt kom partybussen (taxin) och hämtade oss och tog oss hela vägen till Oasen. I början var det lite segt men senare på kvällen var det jag och Morgan som dansade hårt alltså! Mina fötter gjorde så jäkla ont efter all den där valsen. När det var en halvtimme kvar tills dom skulle stänga blev Denise och Eddie utslängda för att Denise verkligen var tvungen att kissa på en pisoar.. suck. Kom hem vid fyra någon gång (?!), tog en snabb dusch och sen drog jag till Egon. Somnade ganska sött.

Jag vill tacka Sofia för den där underbara dikten, den var gryyyyyyyym. Ska nog också slänga ihop någonting liknande. Pöss alla läsare, Linn


En del av Oasens härliga trädgård!

Lördag från min synvinkel - Sofia

Det som började som en helt vanlig lördag med jobb kl 11-17 slutade helt galet men fantastiskt!!!

Kl. 17.15 åkte jag hem från jobbet för att göra mig i ordning för att senare gå ut på krogen med hela sköna ligan! Så satte mig på bussen som var en bastu och trodde jag skulle smälta. Kommer hem lite över kl. 18 och går upp för trappan.........SUPRISE!!!!!!!!!!!  Fy fan, tog 5 minuter innan jag fatta ett skit, hamnade i chock! Alla var där, en överraskningsfest, och OM jag blev överraskad!!! Det var det finaste jag någonsin fått, det var en av dom bästa stunderna i mitt liv, kan fortfarande inte riktigt fatta det! SÅ jävla underbart, tack tack tack alla som var där och gjorde min dag!!! Fick massa fina presenter som kommer följa med till Australien, och en bok som alla skrivit så fina saker i. TACK! Efter mycket cider, öl, sprit och sangria bar det iväg med taxi till Oasen. Det var den roligast och vildaste taxi resan på länge! 

För att beskriva allt som hände inne på oasen lite kort med 4 väl valda ord, kan man säga Sprit, Dans, Black jack och rullstol!

Eller ta den längre versionen, vi glider in och beställer så klart öl det första vi gör! Sen bär det ut på dansgolvet för mycket dans och lite rullstols åkande ( tack killen i rullstol för lånet, du gjorde min kväll! ). Sen vanns det och förlorades ännu mer på black jack! Lite senare på kvällen kommer min bror Johan, hans flickvän Maria och deras kompis Ingemar dit och höjer party stämningen några grader  till! Efter ännu mer dricka, dans och toalett besök på herrtoaletten (och ja vi gick bara på toa), blev Denise och Eddie utslängda! Men ingen fara så vi andra följe snällt efter. Alla åkt hem till sig utom jag och Carro som åkte med Johan och Maria hem till dom och sjöng (för jävligt)  sing star, men kul var det. Någon gånger mellan 05.00 - 06.00 åkte jag och Carro hem och sov. Det här var bland den bästa dagen i mitt liv, tack igen alla som gjorde den möjlig. Det är ett minne för livet som jag alltid kommer att bära med mig!

/ Sofia



Nu är det dikt stund!

Nu var det min tur att skriva lite, tänkte att det passa bra med en dikt tillägnad min blivande fru Denise och svärsyster (säger man så?) Linn.

Första gången jag träffa er så var det kärlek gång, jag känner att vår vänskap kommer vara lång! Den ska aldrig ta slut, så luta er tillbaka och njut! Njut av min vackra dikt, det är er plikt. Jag kommer vänta på er i Australien tills ni kommer och hälsar på, fy fan vad vi kommer ha kul då! Det blir massa fest och partaj, men inte något badande så ni blir tagna av en haj! Ni får sova i min säng,  vi kommer vara Sydneys bästa gäng!! Så nu får ni börja spara till er biljett, de skulle va så jävla fett. Linn tack för armbanden och för att du är du, kommer alltid att älska dej här och nu! Denise, vad ska man säga, ja älskar den vibrerande saken, men undviker nog o ha den i baken?!! Eftersom jag inte är bög, och inte heller planerat att röka mej hög! Vill bara säga hur mycket ni betyder för mej, så kom ner till Australien och säg hej! Ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, att lämna er är en så otrolig smärta! Men jag ska vara stark och tänka på det possitiva, ja har inte hiv och har våra bilder brända på en skiva! Så för att runda av, vill bara tacka för all glädje ni gav! Så vi ses snart och då kommer jag som ett barn tjuta, kommer aldrig kunna sluta!

Kärlek till er och ta hand om er, glöm inte att mama alla dumheter ser. Se nu till att ta över spel borden, här i Sverige och i resten av norden!!

/ Sofia (krulltott)  



Mot staden

Hej hej, jag och Denise ska åka till stan för att träffa den andra Denise Fagerholm. Helt flippat. När vi kommer hem laddar vi upp bilderna från överraskningsfesten vi hade för Sofia i lördags samt skriva våra egna historier om den kvällen. Puss och kram, Linn

Min relation till Sofia

Så var det min tur då..

Kärlek vid första ögonkastet, behöver jag säga något mer?



Denise.

Min relation till Sofia

Det var jag Linn som kom på den smarta idén att göra en blogg tillägnad Sofia. Med hjälp av den här bloggen kommer vi att kunna skriva om roliga händelser, lägga upp tokiga bilder och allt möjligt så att Sofia kan hänga med vad vi gör. Det blir som ett vykort eller brev, bara att andra har tillgång till att läsa dom. Det kommer inte alltid att vara fart i breven, jag tror att det kommer att bli varierat - ena dagen kan det handla om fotboll eller jobb medan andra dagar kan det skrivas om fest och godheter. Men bara för det kommer vi inte tappa våran röda tråd - Sofia. Vi skriver det här för hennes skull, det är vår plikt att uppdatera henne så snabbt som möjligt.

Sofia och Denise träffades i skolan, Media gymnasiet i Nacka. Där busade dom på och innan vi visste ordet av var hon en del av familjen. Jag lärde känna henne genom Denise förstås, för mig har hon varit någon som man kan lära sig av, även fast det hon kan bäst är att dricka, shotta, skriva dikter och spela 21 så är hon en som man ser upp till. Jag vet att hon aldrig säger nej till kalas, alltså en tjej att räkna med. Jag kommer aldrig någonsin ha samma relation till henne som Denise har och jag kan inte förstå hur Denise kommer att klara sig de tre år Sofia ska vara borta. Det jag känner för Sofia känner Denise tio gånger starkare. Fyfan vad man kommer sakna dig, kan inte ens tänka mig en krogenrunda utan dig, tur att du är hemma snart. Linn


RSS 2.0