Ho ho, Sickan!

Hej mami, jag är sämst på att uppdatera för det händer inget i mitt liv, kan ju lika gärna hänga mig eller ngt (:
Det har inte hänt så mkt, jag har mest jobbat och hängt med Sara i stan när jag varit ledig..
Snart fyller jag år o då har Totte och Eddie planerat något stoooooooooooort åt mig :D jag är så nyfiken att jag sprängs känns det som, hihi..
Känner mig sämst som inte kan skriva mer, men, jag saknar dig! (:
puss
Denise.

Äntligen lite bilder från veckan!

Okej en liten snabbis nu då. Här kommer lite bilder från veckan, inte alla men några. Inte några bilder från i lördags tyvärr som slutade på en sjukt skön klubb. Kostade däremot 150 jävla spänn för att komma in och de tog fingeravtryck och allt?! Va fan är iden med det. Men men bra musik och mycket dans. Även jag med rakt hår, ska försöka få till det sådär igen, men fan det kommer ta mångaa många timmar....
Kommer vara lite frånvarande den här veckan tror jag för har 6 stora assignments och typ 5-6 läxor ovanpå det!!! Kul, kul!
pussar
sofia

Det funkar inte sofia

Att supa mig under bordet funkar inte längre :p Nu ska jag iväg på match, önska mig lycka till! Ha en kul kväll stumpan ;) Pussar L

Holaaaaaa!

Fan nu måste jag skärpa mig, är ju helt  sämst på att uppdatera här. Men till mitt försvar har jag dom 2 senaste dagarma försökt ladda upp lite fler bilder. Lite från I Tisdags och också från när jag hade platt hår.

 

Men så fort internet vill sammarbea med mig kommer dom dyka upp här.

 

För att berätta lite snabbt om veckan  eller mer om helgen som började I torsdags för mig.

 

Torsdagen var inte jätte fartfylld, pluggade lite under dagen och senare på kvällen gick jag och Carr out med tre killar som vi lärt känna lite. Luke, Daniel och Damian som är tre surfar killar. Även om dom inte riktigt ser  ut som det haha. VI gick till något rockklubb, inte min smak alls och jag och Carro led igenom oss kvällen där till världens sämsta musik. Musiken förstörde allt men sällskapet var ju bra tur de!

 

Igår fredag, passade jag på att plugga när Carro åkte till jobbet vid 2, gick så mycket bättre när jag hade lägenheten för mig själv.

 

Idag så har jag handlat lite och pluggat pytte lite. Ska ha lite fest här hemmma ikväll, men är ju fortfarande osäker på om någon kommer, men va fan mer öl till mig då!

 

Det var väll det hela,, kommer lite bilder snart också hoppas jag.

 

Ps. Linn stackare med fingret hoppas det blir bättre och inte så gult. Frugan snart smaller det för din del, hoppas du slår på stort och firar med bomber och granater!!! Önskar jag kunde vara där <3

 

Och Linn du fyller ett meningslöst år haha, skoja, presenter och tårta blir det ju I alla fall. Tur för dig att jag inte är hemma för då hade jag släpat med dig ut på krogen och supit dig under bordet!!

 

 

Puss på er saknar er alla en massa.

 

/Sofia


Nu är det gult!

CHA!

Fan vad schysta bilder sofia, hoppas att du hade riktigt kul! I år fyller jag på fredag den trettonde ;) tror dock att det kommer gå lugnt till eftersom nicole ska dra med sig gänget på kryssning för att fira oss.. och som du kanske vet åker jag inte båt. Så det blir nog bara jag och egon. Att gå ut med gamla partycrew kommer inte ens på frågan. Men det gör absolut ingenting för mig att bara ta det chill.

Nu över till mitt finger. Ja om du kollar min blogg har du sett bilderna på det äckliga ruttna och nu gula fingret. Det blir bara äckligare och äckligare för varje dag som går. Jag lovar. Ska försöka ta nya bilder sen och se om man ser iaf lite hur det ser ut (bjuder på bilden nedan). Annars är det som denise sa, att en liten bit av skelettet ligger löst i fingret, eller hur man nu ska säga! Spana in min blogg senare så får du se!

Det var allt från mig den här gången! Puss L


Snart är jag också kärring!

En månad kvar tills jag också blir kärring mami, då slipper du vara ensam! haha,
har redan börjat leta ut födelsedagspresenter jag kan ge mig själv lite i förskott nu när lönen kommer, underbara presenter! (:
Jag har inte jobbat på hela veckan p.g.a "dåligt med jobb" i själva verket är det för att dem tagit in tre praktikanter, blev lite små sne när jag såg det idag då jag och Sara var och fikade på Edelweiss.. Men vi fick typ skit billig fika, och vi åt MASSOR! Sockerkick ftw!
Ikväll ska jag typ slappa framför tvn och kolla på Idol, känner mig som värsta tönten men vafan! Sen kanske det blir att spela tvspel med Totte (:
Linn har ju typ brutit fingret, eller en benbit hade lossnat i fingerleden så hela fingret är blått och äckligt, vi kallar det, päronfingret! Nu kommer jag inte på mkt mer att skriva men slänger in en bild från fikat idag (:




puss
Denise.

Fan, så var man kärring nu också!

Tack för alla gratulationer, värmer. Ska lägga upp alla bilder och skriva om kvällen, men blir förhoppningsvis lite större o bättre fest på lördag! Kul att prata med dig frugan, förhoppningsvis kan vi göra det igen, kanske på skype så jag får höra dig också! Men som sagt tack och nu är jag kärring men samtidigt systembolaget myndig, som jag inte får njuta av här direkt haha!
Puss
/sofia

lite bilder fran igar


GRATTIS BROR

GRATTIS SOFIA, äntligen systemet! Ps. spana in mitt pajade finger på min blogg!


Jag må hon leva...

GRATTIS WIFEY!
Hade tänkt skiva ner hela låten men jag kan den inte haha.
Hoppas att allt är bra med dig och att du iaf får några födelsedagspresenter, och gärna ett par öl (;
Har just varit nere och ätit lite pizza med Totte och Eddie i Öringe, det var helt okej, gillar ju inte pizza så mkt men det fick duga ikväll haha..

Jag har varit sjuk typ två veckor, hel segt, men just nu har jag bara lite hosta så jag har jobbat i helgen, det gick bra.. Hetsig lördag och lugn söndag så jag fick sluta klockan tre vilket iof var skönt, hem och leka med Totte som varit i Göteborg och spöat bönder hela helgen! Vi spelade tv-spel och drack lite öl, sen in till stan för att sova.. underbar sömn!
Imorgon (idag för dig) blir det kalas för dig, vi ska dokumentera allt så att du kan få se vad fan du gjort under kvällen (;
Snart hörs vi igen, känns som en evighet sen vi pratade!! Saknar dig.


puss
Denise.

Samma visa varje dag

Tjena tjejen! Om du undrar vad jag håller på med så umgås jag ungefär 24/7 med lillbubben (har varit tillsammans i 7 månader idag) och spelar fotboll trots att mina lungor pajar. Just nu sitter jag och kollar på notting hill.. trevlig film.

Jag vill se bilder sofia :) Ditt liv där nere verkar spännande och hektiskt, du kunde gärna få dela med dig lite av det. Här hemma händer det ingenting, eftersom jag inte än får jobba så sover jag till 12, spelar tv-spel eller datan, sen är det träning och efter den leka med egon. Samma visa varje dag.

Det börjar bli kallt på kvällarna nu. Puss L


Lite snabbt....

Ok, den här helgen har varit sjuk varm och härlig. Tyvärr inget badande eftersom jag måste PLUGGA! Men i torsdags testade jag och Carro poolen för första gången, vilket var såååå skönt. Slutade dock med ett ärr i pannan, men va fan! Sen så var lördagen väldigt seg, eftersom 6 timmar spenderades på RSA kursen, men klarade det och fick mitt diplom. SÅ nu får jag servera alkohol och förresten fick 100 % på provet, kanske för det var sjukt enkelt. Idag så gick jag och C till Opera huset och svettades i den minst 35 grader varma solen. Svalkade oss med en Corona. Fick ju en sjukt bra födelsedagspresent av CARRO (lite tidigt men va fan det var varmt!), vi åkte jet båt i 90 km i timmen runt Sydney. Med en as sexig lila regnrock och en jävla flock med småglin som ville ha en blöt!!!! åktur. Så skitkul verkligen...inte! När vi klev av hade jag en blöt jävla fläck på rumpan, typ som att jag kissat, och Carro fick ett fint litet (eller sjukt stort) vattenstänk på ryggen som liknade världens största svettfläck. Jag ska poängtera att Carro hade ett grått linne på sig vilket in gör sig bra med vatten eller svett, bedöm själv! Så nu sitter jag här och pluggar efter lite god köttgryta, ska abryta för ett dopp eller jävla träningspass i poolen( först håller Carro i simningen, sen blir det lek, sen håller jag i vattengympan, och sist men inte minst blir det lite jacuzzi) Sen blir det mer plugg och kanske ett glas vin...förutom Carro som vill ha en nygräddad kanelbulle, och nu vill hon baka! Nej nu jävlar ska ja göra bomben!!!
Saknar dej frugan mer än någonsin, saknar er andra också!!!!
två dagar kvar sen är jag systembolaget myndig!!!
/Sofia

Fredag hela veckan, eller?

Juhu!
Jag är rastlös.. fruktansvärt rastlös..
Jag har varit hemma från jobbet en vecka och håller på att dö av tristess! Totte har åkt till Göteborg med BB och Ann-Marie och Eddie bastar med sin bror så jag sitter hemma och tittar på Idol, ska kanske iväg och ta en öl eller så, man kan ju inte sitta här och ruttna!

För övrigt har inte så mycket hänt, mest hängt med Totte eftersom han också varit sjuk och vi har spelat tv-spel, eller, Totte har spelat och jag har snällt legat brevid i soffan och ätit chips/sovit, underbar soffa!
Snart fyller jag år, en månad och en vecka kvar på pricken men du wifey fyller år ännu snartare.. haha, snartare.. bara 5 dagar kvar tills din stooooora dag.. Även fast du är på andra sidan jorden har vi i partycrew stora planer för dig här hemma, haha, allt kommer dokumenteras!

Nu kände jag att jag blev jättetrött och ska nog titta lite till på Idol (: laters babe!




puss
Denise.

Dom ruinerar mig!

SKa borja med att saga forlat for den daliga uppdateringen men allt gar ju at helvete just nu!
Ja nastan i alla fall, fick 200 dollar i boter ( ca 1300 kr) i mandags for attt jag akte tag med student rabbat priset. Men halla jag trodde jag va studetn? Men nej tydligen inte, jag ar internationell student sa da raknas inte de, FAAAAAN! Sa nu ar jag annu mer pank an innan och det suger, plus att jag maste betala dubbelt sa mycket for min tagbiljett, va fan Sydney kom igen och gor mig rik! Annars sa fick ja tillbaka min uppsats om movable type, fick c. Har kommer betyg skalan igen : f = Fale P = Pass C= Credit D= Distinction  HD= High Distinction. Sa de va fan daligt gjort av mej, misnt d ska jag ju ha, men helst HD!!! Nu galler det attt plugga jarnet, ja och carro var med om det sjukaste igar vilket jag ska skriva om senare for nu maste jag soka jobb....
Puss o hej
PS. Bobo tanker pa dej!
(sjalvklart tanker ja pa dej me frugan o dej Linn)
/sofia

Bilder på bo

Tjena sofia! Som du vet har bo opererat hjärnan nu, det är ganska bra men hon får ligga på sjukan i typ en vecka till och eftersom jag är sjuk får jag absolut inte åka och hälsa på, inte denise heller som har blivit sjuk. Hon ska inte jobba någonting i helgen så jag ska tvinga henne skriva massa i bloggen! Om du vill se bilder på bobo så har du dom här!

Det skulle vara sjukt kul att plugga till det men vafan, jag tänker inte åka över hela världen för att plugga. Får utbilda mig själv.. eller så får egon bli mäklare och tjäna massa cash så jag kan få min lilla dotter och vara hemma fru. Blogga hela dagarna. "Linn - den hestaste unga mamman i stan" skulle den nog heta :D

Bilderna ser inte allt för hemska ut, jag menar.. den röda soffan.. den funkar liksom men det ser lite tomt ut, både du och jag borde skaffa riktiga jobb :p Nu ska jag börja göra mig klar för att åka till egon. Vi hörs! Kärlek din egna lilla Linn


Glöm inte spana in min blogg

Lite gott och blandat


Okej, nu har jag laddat upp lite bilder, ska ladda upp bilderna pa sjalva lagenheten senare men allt gick sa segt nu! Forsta bilden ar var otroligt ocharmiga utsikt haha, Andra bilden e en nytvattad jag, charmigt varre!
Sen varan roda heta soffa, grrrr. Efter det kommer vaxterna som otroligt nog fortfarande lever!!!Ocksa mitt fina plugg bord, gor ltie nytta idag alla fall och ska bli lite mer struktured i plugg varlden tankte jag. Har ocksa tagit med en bild pa mit tvatt, klapp pa axeln for att jag tvattar pa min lediga dag, och sen mi sexiga skolvaska som jag maste slapa pa varenda dag, Det ar en pina!!!! Tung ar den ocksa! Aja nu har jag visat lite alla fall har fran Sydney imorgon elelr ikvall kommer lite mer trevligt, hall ut jag vet att det ar svart men forsok :)

Forrseten snygg design LInn, designar du mkt nu eller? Du ska kanske sadla om till web designer, finns en bra san kurs har i Sydney haha!

Ciao

/sofia



Ladda ner filmen

Sofia sofia sofia, en röd soffa.. varför? Haha jag undrar om du har någon som helst inredningserfarenhet.. vet du ens hur man snickrar ihop ett bord, eller sitter ni på golvet? VI VILL HA BILDER :D heheh, nej jag skojar med dig - du är säkert jätte duktig!

Nu sitter jag här hostandes igen, dör nästan, men inte av hostan utan för att jag har så jäkla tråkigt! Egon är ju jämt i skolan och tränar. Det var planerat att jag inte skulle sätta foten på planen den här veckan men tror du jag klara av det eller? Imorgon ska jag dra ner på träningen och springa järnet!! Längtar! (okey.. friski..)

Juste, om du vill se den där sommar med göran är det ju bara att ladda ner den från piratebay eller nått, det är nog inga problem! Love L


Glöm inte läsa min blogg!


Fan vad jag saknar er!

Tack for uppdateringen, kul att hora fran er. Linn hopaps du blir battre och att det inte ar nya influensan for det skulle ju suga sjukt mycket! Hoppas Egon pysslar om dig haha. Halsa Pauline och hoppas operationen gar bra!!! Min lilla fru duktig du ar, ar sjukt avundsjuk pa att du har ett jobb for de har inte jag, FAN! Du skulle flyttat med han, e bara en 4 timamrs lang flygresa till Perth fran Sydney jue. Var han het?
Vad spannande med harmodell, maste verkligen fa se alla bilder!! Jag vill ocksa klippa mig men vet inte hur, ska gora det efter min stora stora dag tror jag haha!
Lovar att i helgen lagga upp massa bilder ohc lite dikter!! Ni ska ocksa fa se mina o Carros nya soffa, rod och fruktansvart ful!
Och frugan jag minns allt om vara planer, sydn att de inte blir riktigt sa, men full ska ja bli aven om det ar en skoldag. Igar va en tjej sjukt full i min klass, as kul haha! Jag vil me se Gorans sommar, men gar den pa bio har, NEJ!
Lycka till pa jobbet Linn och hopas du super till pa riktigt???
Nu ar det fan inte langt kvar tills nasta sommar och da kommer jag hem, nu saknas bara ett valbetalt jobb sa ja kan stann och sa ni forstas men antar ja far vanta lite till pa er :)
Tjing tjong sa ses o hors vi snart
/sofia

Mamichulo!

Så sant som Linn skriver, jag bara jobbar och jobbar! Igår var jag dock ledig, då var jag och klippte mig, spelade bowling, tittade på Kenny Starfighter och somnade typ klockan elva haha.
Idag hoppade jag in på Socker & Salt, det var kul att vara där igen faktiskt, inte lika mycket folk som på Edelweiss.. När jag inte jobbar så tränar jag (duktiga-denise) eller umgås med alla möjliga här hemma, har varit på bio sjukt mkt och sett bl.a nya Beck, Sommaren med Göran, Linje 123 kapad o.s.v typ alla filmer som finns att se! Börjat lyssna mer o mer på rock också, haha, antar att du inte hade gillat det :D

I helgen eller i början av nästa vecka ska jag vara hårmodell åt Therese's nya annons hon ska ha uppe på bl.a bubbelroom.se, diverse bloggar och sen i salongen tror jag, ska bli spännande för jag HATAR ju att vara framför kameran (om jag inte har för mkt blod i alkoholomloppet vill säga haha).
Du kommer få se bilder på det och allting, kommer ha en rätt crazy hårfärg! haha


Om precis 2 veckor fyller du the big 2-0! Kommer ihåg hur vi satt och planerade hur vi skulle fira, det känns sjukt långt bort nu, vet inte om du minns? Kan hjälpa dig friska upp minnet lite...
Vi skulle gå runt på bolaget hela dagen tills dem stängde och köpa så sjukt mkt sprit att vi inte orkade bära det! Haha, trodde aldrig att du skulle fira din födelsedag på andra sidan jorden då! Saknar dig som attans! Men jag lovar att jag ska fira dig här hemma (:

För övrigt var det en kille som fikade på Edelweiss som frågade mig förra veckan tror jag om jag ville flytta med honom till Australien; Come with me to Perth and we'll live in luxury! Jag tackade snällt nej men sa att om det varit Sidney han bodde i så hade jag inte tvekat en sekund haha.. åååååååååh mami vad jag bara vill att du ska komma hem! Bara för en helg iaf, göra stan lite osäker (:





Puss
Denise.

Uppdatering från sverige!

Tjena homeboy, sorry för att vi här hemma är kassa på att skriva men vafan.

Jag har just kommit in på min 10 dag som sjukling, mamma tror att det är den nya influensan. Skulle till läkaren idag men min var inte där så jag sket i det. Hoppas iaf att jag blir frisk tills på torsdag för då är det jobb som väntar och jag vill verkligen jobba. Och träna.

Hur är det med resten av familjen då? Ja, mamma har just startat en ny blogg eftersom hon inte bloggar för måbra längre, här hittar du den. Pauline ska opereras på torsdag, massa grejer med ryggkotor och förträning i hjärnan, en halv-rutin operation så det ska nog gå finemang. Denise vet jag ingenting om, ser henne aldrig och vet inte vart hon håller hus förutom när hon är på jobbet.

Det var i stort sett allt som pågår just nu, ska försöka uppdatera oftare men det är inte så lätt när det inte är någonting som händer :p vi saknar dig fia! puss L


Glöm inte spana in min blogg, klicka här


RSS 2.0